Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (27.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Δεν έχει την ποικιλία των προηγούμενων ημερών το κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (27/05), ωστόσο περιλαμβάνει ματς με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Τα βλέμματα στρέφονται κατά βάση στη Β’ Ισπανίας και την Α’ Ιρλανδίας. Ας τσεκάρουμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Να κλείσουν τη σεζόν θετικά

Δύο παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 42ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Μιραντές υποδέχεται τη Φουενλαμπράδα η οποία έχει υποβιβαστεί, όπως και η Ρεάλ Σοσιεδάδ Β’ που αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Σαραγόσα η οποία δεν ικανοποίησε στη σεζόν.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Nτέρμπι στην Ιρλανδία

Πέντε παιχνίδια έχει σήμερα το πρόγραμμα για την Α’ Ιρλανδίας. Ξεχωρίζει το “Ringsend derby”, στο οποίο η πρωτοπόρος Σάμροκ Ρόβερς υποδέχεται τη Σέλμπουρν Δουβλίνου, ενώ η φορμαρισμένη Ντάνταλκ φιλοξενεί τη Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ.

Ένα ματς, ένα εισιτήριο για την Ευρώπη

Τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας αλλά και των πλέι οφ της Α’ Ρουμανίας έχουν ολοκληρωθεί. Η τρίτη των πλέι οφ Κραϊόβα θα φιλοξενήσει σε νοκ άουτ αγώνα την δεύτερη των πλέι άουτ Μποτοσάνι. Αμφότερες διεκδικούν το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, το οποίο θα δοθεί στον νικητή της σημερινής αναμέτρησης.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Χιλής με ένα ματς στο σημερινό κουπόνι. Η δυνατή στην έδρα της Κούρικο Ουνίδο θα παίξει στο γήπεδό της με αντίπαλο την Κοκίμπο Ουνίδο για τη 15η αγωνιστική.