Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (26.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ξεχωρίζουν από το κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής (26/06) τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας, Αργεντινής και Βραζιλίας, τη στιγμή που πλούσια είναι η δράση στην Ασία και τη Λατινική Αμερική. Ας δούμε τα κυριότερα ματς σήμερα παρακάτω.

“Καλπάζει” η Λίλεστρεμ

Πέντε παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 11η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Στρέμσγκουντσετ υποδέχεται την πρωτοπόρο Λίλεστρεμ, ενώ η Μπούντε/Γκλιμτ παίζει εντός έδρας με την Όλεσουντ. Επίσης, η ΧαμΚαμ φιλοξενεί τη Σάρπσμποργκ και η Βολερένγα αντιμετωπίζει την Οντ. Τέλος, η Σάντεφιορντ παίζει με την Τρούμσε.

Φαβορί για εύκολη νίκη η Σταρτ

Τρία παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας για την 11η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Σταρτ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Κονγκσβίνγκερ και αναμένεται να έχει σχετικά εύκολο έργο. Επίσης, η Στάμπεκ υποδέχεται την επικίνδυνη Φρέντρικσταντ και τέλος, η Ράουφος που έχει πολλά ερωτηματικά, φιλοξενεί τη Σκάιντ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στη δράση

Η Α Σουηδίας επιστρέφει και πάλι στη δράση, μετά και τη διακοπή ελέω εθνικών ομάδων. Τέσσερα παιχνίδια ανοίγουν σήμερα την αυλαία της 11ης αγωνιστικής. Στις 16:00 είναι προγραμματισμένα τα Ντέγκερφορς – ΑΪΚ, Χάμαρμπι – Χάκεν και Μιάλμπι – Νόρκεπινγκ, ενώ στις 18:30, η Τζουργκάρντεν έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της Σούντσβαλ.

Με νέο τεχνικό η Ντάλκουρντ

Με τρία παιχνίδια να είναι στο σημερινό πρόγραμμα, η Β Σουηδίας επιστρέφει στη δράση για την 11η αγωνιστική. Στις 14:00 είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια Σκέβντε – Βαστέρας και Ούτσικτενς – Μπράγκε, ενώ δυο ώρες αργότερα η Ντάλκουρντ υποδέχεται την Εσκιλστούνα, με τον Αμίρ Αζραφσάν να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της.

Εποχή Λουζέρ στη Ζουβεντούδε

Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνονται σήμερα στο πρόγραμμα, για την 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας. Στις 22:00 έχουμε σέντρα στα ματς Μποταφόγκο – Φλουμινένσε και Αβαΐ Φλουμινένσε. Δυο ώρες αργότερα, η Ζουβεντούδε δοκιμάζεται στην έδρα της Σάο Πάολο, με τον Ουμπέρτο Λουζέρ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της. Την ίδια ώρα διεξάγονται και τα Σεαρά – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Γκοϊάς – Κουιάμπα.

Ντεπόρτες Τολίμα – Ατλέτικο Νασιονάλ

Σαφές προβάδισμα έχει αποκτήσει η Ατλέτικο Νασιονάλ για την κατάκτηση του τίτλου, μετά και το 3-1 με το οποίο επικράτησε στο εντός έδρας πρώτο παιχνίδι, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να μείνει με άδεια χέρια με την εικόνα που παρουσιάζει. Όλα για όλα θα τα παίξει η Ντεπόρτες Τολίμα.

Ντέρμπι κορυφής στη Λετονία

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Λετονίας, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ρίγα και Βαλμιέρα. Νωρίτερα η Ρίγας Σκόλα φιλοξενείται στην έδρα της Σπάρτακς.

Ασταμάτητες Σούντουβα και Ζαλγκιρις

Άκρως ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση της Σούντουβα με τη Ζαλγκίρις για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Λιθουανίας. Το βράδυ η Κάουνο Ζαλγκίρις υποδέχεται την Μπάνγκα, το μεσημέρι η Τζιούγκας έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες με την ουραγό Γιόναβα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς στην Παραγουάη

Με δύο ματς συνεχίζεται η δράση στην Α’ Παραγουάης. Η Ολίμπια υποδέχεται την 12 ντε Οκτούμπρε και η Νασιονάλ φιλοξενεί την Κλαμπ Γκουαρανί.

Γεμάτο πρόγραμμα στο Περού

Με πέντε παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η δράση στο πρωτάθλημα του Περού. Η Ουανκάγιο υποδέχεται την Ουνιβερσιτάριο, ενώ η Αλιάνσα Λίμα φιλοξενεί την Αγιακούτσο. Ενδιαφέρουσα και η μάχη της Κάρλος Στάιν κόντρα στη Σιενσιάνο.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ