Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (25.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Ένα είναι το ματς που αναμφίβολα συγκεντρώνει τα βλέμματα στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (25/05), ο πρώτος τελικός του Κόνφερενς Λιγκ όλων των εποχών, μεταξύ Ρόμα και Φέγενορντ. Τελικός κυπέλλου σήμερα και στην Κύπρο, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων βρίσκονται Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας πιο κάτω.

Τα βλέμματα στα Τίρανα

Όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων στρέφονται στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα, για τον αποψινό τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ. Πέμπτη παρουσία σε ευρωπαϊκό τελικό στην καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο που μετράει τέσσερις κατακτήσεις.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαβορί για τον τίτλο η Ομόνοια

Ομόνοια και Εθνικός Άχνας κοντράρονται στις 19:00 για τον τελικού του φετινού κυπέλλου στην Κύπρο. Το “τριφύλλι” είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρώτο τρόπαιο μετά από μια δεκαετίας, καθώς έχει μεγαλύτερη εμπειρία, ένα πιο ποιοτικό ρόστερ αλλά παίζει ουσιαστικά και εντός έδρας. Μετά από 20 χρόνια ο Εθνικός φτάνει στον τελικό, σε μια σεζόν που “αποχαιρέτησε” και την πρώτη κατηγορία.

Ντέρμπι σε “Ορόσεν” και “Σκάγκερακ”

Έξι παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της ημέρας για την 8η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας. Η Λίλεστρεμ υποδέχεται τη Βολερένγκα στο ντέρμπι του “Ορόσεν” και η Οντ φιλοξενεί τη Σάντεφιορντ σε εκείνο του “Σκάγκερακ Αρένα”. Επίσης, η Μπούντε/Γκλιμτ αντιμετωπίζει τη Στρέμσγκουντσετ και η Βίκινγκ τη ΧαμΚαμ. Τέλος, η Όλεσουντ παίζει με τη Γερβ.

Μάχες στο Λιμπερταδόρες

Στην τελική ευθεία έχει μπει η φάση των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με έξι ματς στο σημερινό κουπόνι. Όλα για την πρόκριση θα δώσουν Κόλο Κόλο και Φορταλέζα, που κοντράρονται για το εισιτήριο, η Ρίβερ Πλέιτ υποδέχεται τη σαφώς πιο αδύναμη Αλιάνσα Λίμα, ενώ ενδιαφέρον για την κατάταξη παρουσιάζουν τα Πενιαρόλ – Κολόν Σάντα Φε και Σέρο Πορτένιο – Κλαμπ Ολίμπια.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Συνέχεια της φάσης των ομίλων στο Σουνταμερικάνα

Συνεχίζεται η φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το Σάο Πάολο-Αγιακούτσο τραβάει τα βλέμματα, καθώς αναμένεται ανοιχτό ματς με αρκετές ευκαιρίες και πιθανό υψηλό σκορ (01:15). Την ίδια ώρα Βίλστερμαν-Έβερτον Ντε Βίνα, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ελπίδες για πρόκριση και την αναμέτρηση να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.