Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (24.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Σε χαλαρούς ρυθμούς κινείται η δράση στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (24/05), με αγώνες πλέι οφ ανόδου από τη Νάσιοναλ της Αγγλίας, αλλά και από Β’ Γαλλίας και Β’ Ολλανδίας. Τελευταία αγωνιστική των ομίλων είναι αυτή που διεξάγεται σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας πιο κάτω.

Δοκιμάζει την παραμονή της η Κεβιγί

Μπαίνει στον χορό των μπαράζ η Κεβιγί, που σχεδόν δέκα ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας θα φιλοξενηθεί από την Βιλεφράνς (Γ’) με στόχο να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει ελπίδες εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα της σε λίγες μέρες από τώρα.

Τελευταίο βήμα για την Εredivisie

Κοινή διαπίστωση είναι πως η Εξέλσιορ και η Ντεν Χάαγκ αποτελούν τις καλύτερες ομάδες των πλέι οφ ανόδου της Β’ Ολλανδίας. Οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωπες σε διπλούς αγώνες και ο νικητής του ζευγαριού θα προβιβαστεί στην μεγάλη κατηγορία. Απόψε, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας στην έδρα της Εξέλσιορ.

Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ

Η Χάλιφαξ κοντράρεται με τη Τσέστερφιλντ σε νοκ άουτ αναμέτρηση των πλέι οφ της Νάσιοναλ Λιγκ Αγγλίας για την άνοδο. Όποια ομάδα νικήσει προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντέρμπι ουραγών στο Έστερσουντ

Με δυο αναμετρήσεις να διεξάγονται απόψε, ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β Σουηδίας. Στις 20:00, η ερχόμενη από τέσσερις σερί ήττες Έστερσουντ υποδέχεται την Έργκριτε, η οποία παραμένει χωρίς νίκη μέχρι τώρα. Την ίδια ώρα, η Γιόνσεπινγκ φιλοξενεί τη Σκέβντε.

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Λιμπερταδόρες

Με έξι αγώνες στο κουπόνι δίνεται συνέχεια στην έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Μεταξύ άλλων, η Βελέζ έχει ευκαιρία για νίκη καθώς υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Εστουδιάντες, η Νασιονάλ φιλοξενεί την Μπραγκαντίνο με την υπόθεση πρόκριση να παραμένει ανοιχτή και για τις δύο.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Μάχες στο Σουνταμερικάνα

Η έκτη και τελική αγωνιστική των ομίλων στο Κόπα Σουνταμερικάνα έχει έξι ματς στο σημερινό κουπόνι. Η Ουνιόν Λα Καλέρα παίζει εντός με την Ουνιβερσιντάντ Κατόλικα και περιμένει και να δει τι γίνεται στο ματς της Σάντος με την Μπάνφιλντ, αναφορικά με την πρόκριση.