Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (23.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας με τα βλέμματα να στρέφονται στη Γερμανία και την αναμέτρηση Αμβούργο – Χέρτα. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Επιστρέφει το Αμβούργο

Τον πρώτο λόγο για άνοδο στην Μπουντεσλίγκα έχει το Αμβούργο, μετά τη νίκη που πανηγύρισε επί της Χέρτα στο Βερολίνο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής στην Γερμανία.

Δύσκολη έξοδος για ΛΑΣΚ Λιντζ

Με στόχο την πρόκριση στα τελικά των ευρωπαϊκών πλέι οφ του πρωταθλήματος Αυστρίας διασταυρώνουν ξίφη Τιρόλ και ΛΑΣΚ Λιντζ στην έδρα της πρώτης.

Τεράστια φαβορί στη Λετονία

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 15η αγωνιστική στην Virsliga της Λετονίας, με τεράστια φαβορί τους φιλοξενούμενους στα Μέττα – Ριγα και Σούπερ Νόβα – Ρίγας Σκόλα.

Παίζει το κεφάλι του ο Όνστραντ

Ολοκληρώνεται απόψε η ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Σουηδίας, με τη Σούντσβαλ να υποδέχεται τη Μιάλμπι (20:00). Σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από 7/8 ήττες στο πρωτάθλημα, με τον Χένρικ Όνστραντ να είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι αντιμετωπίζει και οικονομικά χρέη.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η δράση στη Β Σουηδίας

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται απόψε (20:00), η ένατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στη Σουηδίας. Η εξαιρετική Χάλμσταντ υποδέχεται την ανεβασμένη Μπρομαποϊκάρνα, ενώ η Εσκιλστούνα καλείται να βγάλει αντίδραση μετά τις δυο σερί ήττες της, αγωνιζόμενη στην έδρα της Έρεμπρο. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Νόρμπι αντιμετωπίζει την Ούτσικτενς.

Σεντ Τζόνστον-Ινβερνές

Σήμερα ο επαναληπτικός τελικός για τα πλέι-οφ προβιβασμού/υποβιβασμού στη Πρέμιερσιπ. Δεν κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους αμφότερες στο πρώτο ματς και πλέον αναμένεται να τα παίξουν όλα για όλα (21:45).