Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (21.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Δεν υπάρχει ποικιλία σε διοργανώσεις στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (21/06), ωστόσο δεν λείπουν παιχνίδια με στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι αγώνες για είσοδο στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν. Ας δούμε τα κυριότερα ματς της ημέρας πιο κάτω.

Για μια θέση στον τελικό

Δύο αναμετρήσεις για τον προκριματικό γύρο και την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, περιλαμβάνει το μενού της ημέρας. Έδρα διεξαγωγής είναι το γήπεδο της Βίκινγκουρ στην Ισλανδία, η οποία αντιμετωπίζει τη Λεβάντια Ταλίν. Στον άλλο ημιτελικό, η Λα Φιορίτα κοντράρεται με την Ίντερ Κλουμπ ντ’ Εσκάλδες.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεβασμένη η Βαλούρ

Πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισλανδίας με δύο αναμετρήσεις. Η Χαφνάρφιορντουρ δοκιμάζεται στην έδρα της Ακρανές, την ίδια ώρα η ανεβασμένη Βαλούρ υποδέχεται την Λέικνιρ.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ντάουγκαβπιλς

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος Λιθουανίας. Η Ντάουγκαβπιλς αποτελεί το ακλόνητο φαβορί για νίκη επί της ουραγού Σούπερ Νόβα, μία ώρα αργότερα η Σπάρτακς υποδέχεται τη Μέτα Λου.

Αμφίρροπη μάχη στη Λετονία

Ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα φαντάζει η αναμέτρηση της Χέγκελμαν με τη Σούντουβα, δύο ώρες αργότερα Μπάνγκα και Ριτεριάι διασταυρώνουν ξίφη για το πρωτάθλημα Λετονίας.

Μεγάλα φαβορί οι Ιταλοί  & οι Γάλλοι

2η αγωνιστική για τον 1ο όμιλο στο Euro Under-19, με την Ιταλία και τη Γαλλία να είναι πολύ μεγάλα φαβορί απέναντι σε Σλοβάκους και Ρουμάνους αντίστοιχα.

Με πρόβλημα στα χαφ η Σαν Λορέντσο

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική στην Αργεντινή με δύο αναμετρήσεις. Στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο, η Σεντράλ Κόρδοβα υποδέχεται την προβληματική Σαν Λορέντσο, που ταξίδεψε δίχως τους κομβικούς χαφ Ορτιγόσα και Μαρτεγάνι. Νωρίτερα, στη Μαρ ντελ Πλάτα, η Αλντοσίβι που παραμένει δίχως προπονητή φιλοξενεί την Πλατένσε που ξεκίνησε αναπάντεχα καλά το νέο πρωτάθλημα.

Δείτε αναλύσεις για όλα τα ματς σήμερα εδώ

Σε καλή κατάσταση η Σέρο Πορτένιο

Με δύο ματς ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Παραγουάη. Η φορμαρισμένη Σέρο Πορτένιο υποδέχεται τη Χενεράλ Καμπαγιέρο και είναι φαβορί, ενώ την ίδια ώρα η πρωτοπόρος Λιμπερτάδ έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Σολ ντε Αμέρικα.

Διαβάστε την αξιολόγηση ➡ Betsson Ελλάδα