Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (20.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Μια καλή προθέρμανση πριν από το γεμάτο αγωνιστικά Σαββατοκύριακο γίνεται στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (20/05). Αγώνες υπάρχουν για πρώτης διαλογής διοργανώσεις σε Ευρώπη και Λ. Αμερική. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο Τορίνο

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει στο Τορίνο η Ρόμα που δίνει μάχη για έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αδιάφορη βαθμολογικά, όχι αγωνιστικά η Τορίνο στη μεταξύ τους αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της Σέριε Α.

Τελευταία παράσταση για τους πρωταθλητές

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το πρωτάθλημα και παίζει τελευταίο ματς μπροστά στον κόσμο της εναντίον της Μπέτις. Επίσης, η Ράγιο Βαγεκάνο φιλοξενεί την υποβιβασμένη Λεβάντε.

Magic Box: Διασκεδάζεις με υπερ-προσφορά*! €1.000 εγγυημένα μετρητά σε έναν τυχερό και σούπερ έπαθλα στους παίκτες κάθε μέρα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσέρ – Σοσό

Για τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ ανόδου της Β’ Γαλλίας, η Οσέρ φιλοξενεί απόψε το βράδυ την φιλόδοξη Σοσό σε μόνο παιχνίδι. Ο νικητής θα παίξει διπλά ματς παραμονής με την 18η ομάδα της Α’ Γαλλίας.

Προβάδισμα παραμονής για Βιτσέντζα

Για δύο αποτελέσματα θα παραταχθεί η Βιτσέντζα στην έδρα της Κοζέντσα, στη ρεβάνς για τα πλέι αόυτ της Σέριε Β. Στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση οι “μπιανκορόσι” επικράτησαν με 1-0 με τη συμπλήρωση των 90′ στο “Romeo Menti”.

Ξέχασε τι θα πει νίκη

Χωρίς νίκη εδώ και πέντε μήνες παραμένει η Ντιναμό Δρέσδης, απόψε φιλοξενείται στην “καυτή” έδρα της Καϊζερσλάουτερν στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους μάχης για τα πλέι οφ ανόδου/παραμονής ανάμεσα σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία Γερμανίας.

Χωρίς κίνητρο στο “Ρομαρέδα”

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 41ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Σαραγόσα που απογοήτευσε μένοντας μακριά από τη διεκδίκηση της ανόδου, υποδέχεται την επίσης αδιάφορη Λούγο, που εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Με το μυαλό τους στο κύπελλο

Δυο αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την 10η και τελευταία αγωνιστική στα πλέι άουτ της Κύπρου. Στις 19:00, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται την ΑΕ Λεμεσού, την ίδια ώρα που η Ομόνοια φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, σε δυο παιχνίδια χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι αμφότερων έχουν το μυαλό τους στον μεταξύ τους τελικό κυπέλλου, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (25/05).

Ινβερνές – Σεντ Τζόνστον

Σήμερα ο πρώτος αγώνας για τον τελικό προβιβασμού/υποβιβασμού στην Πρέμιερσιπ. Το πλεονέκτημα έδρας θέλει να εκμεταλλευτεί η Ινβερνές, παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα, αλλά και προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού, έχοντας απέναντι μια αρκετά σκληροτράχηλη αντίπαλο (21:45).

Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη!

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στην Τουρκία, όπου έχουν κριθεί τα πάντα, εκτός από την 4η και τελευταία ευρωπαϊκή θέση μέσω πρωταθλήματος. Η Αντάλιασπορ που έφτασε τα 15 ματς αήττητη ξέμεινε από χρόνο, σήμερα υποδέχεται την προβληματική Γαλατασαράι. Αποχαιρετιστήρια νίκη στη σεζόν ψάχνει η Γκαζιαντέπ που προέρχεται από πλασματική ήττα, απέναντι στην υποβιβασμένη Ρίζεσπορ.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Για το προσπέρασμα οι “Ισπανοί”

Με τον αγώνα Κοκόμπο Ουνίδο – Ουνιόν Εσπανιόλα ανοίγει σήμερα η 14η αγωνιστική στη Χιλή, με τους φιλοξενούμενους να προέρχονται από αήττητο σερί 6 αγώνων (4-2-0) και να ψάχνουν διπλό που θα τους βάλει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος.