Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (17.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Αγώνες που τραβούν τα βλέμματα περιλαμβάνει στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (17/05). Ολοκληρώνονται απόψε τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, όπου κρίνεται η δεύτερη θέση, ενώ δράση υπάρχει και στην Πρέμιερ Λιγκ. Ας δούμε τα παιχνίδια της ημέρας που ξεχωρίζουν.

Κρίνεται η δεύτερη θέση

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο φινάλε της σεζόν  για τη Σούπερ Λιγκ 1. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τούμπας θα κρίνει τον κάτοχο της δεύτερης θέσης, ενώ καραδοκεί ο Άρης, που παίζει κόντρα στον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ναδίρ η ψυχολογία της ΑΕΚ, υποδέχεται τον ελλιπέστατο Ολυμπιακό, σ’ ένα παντελώς αδιάφορο ματς.

Μόνο νίκη η Λίβερπουλ

Ο αγώνας Σαουθάμπτον – Λίβερπουλ κλείνει την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο νίκη θέλει η ομάδα του Κλοπ, στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του τίτλου.

bwin – Final 4 Predictor με 50.000€ μετρητά*! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο τον τελικό

Μπενεβέντο και Πίζα διασταυρώνουν ξίφη στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β. Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν το εμπόδιο της Άσκολι, ενώ η Πίζα είχε προκριθεί στα ημιτελικά της μίνι διοργάνωσης τερματίζοντας 3η στην κανονική διάρκεια.

Παρί – Σοσό

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ Γαλλίας, Παρί και Σοσό τίθενται αντιμέτωπες απόψε το βράδυ στην έδρα της πρώτης με φόντο την άνοδο. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο της ειδικής αυτής διαδικασίας,την Οσέρ εκτός έδρας.

Ντεν Χάαγκ – ΦΚ Αϊντχόφεν

Έχοντας περάσει ήδη έναν γύρο πλέι οφ, η Ντεν Χάαγκ θα αντιμετωπίσει την ΦΚ Αϊντχόφεν απόψε το βράδυ μπροστά στο κοινό της για το ματς που εκκινεί τον δεύτερο γύρο των πλέι οφ ανόδου στην Β’ Ολλανδίας.

Νότιγχαμ Φόρεστ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Σήμερα ο επαναληπτικός ανάμεσα στο δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών. Σημαντικό πλεονέκτημα απέκτησε η Νότιγχαμ Φόρεστ στο πρώτο ματς και πλέον χρειάζεται να μην ηττηθεί προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στο μεγάλο τελικό (21:45).

Δείτε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Επιστροφή στη δράση σε Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα

Σήμερα η έναρξη της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα. Το πρόγραμμα στη η διοργάνωση ανοίγει με το Ιντερνασιονάλ-Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχουν ελπίδες για πρόκριση (01:15). Λίγο αργότερα, Γκοϊανιένσε-Αντοφαγάστα, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πάρουν ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, παραμένοντας παράλληλα στην κορυφή του ομίλου (03:30).