Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (16.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν και πάλι στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (16/06) είναι στη Λατινική Αμερική και ειδικότερα σε Βραζιλία και Αργεντινή. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά ματς σήμερα παρακάτω.

Ασταμάτητη η Παλμέιρας

Τρία παιχνίδια ολοκληρώνουν απόψε την εμβόλιμη 12η αγωνιστική στην Α Βραζιλίας. Στην πρώτη χρονικά (22:00), η Σάο Πάολο δοκιμάζεται στην έδρα της Μποταφόγκο, η οποία είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ στις 00:00, η αήττητη εδώ και και 17 αγώνες Παλμέιρας, υποδέχεται την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Μια ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το Αβαΐ – Φορταλέζα.

Ζητείται αντίδραση στην Αβεγιανέδα

Με τέσσερις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 3η (εμβόλιμη) αγωνιστική στην Αργεντινή κι από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το παιχνίδι Ράσινγκ – Βέλεζ, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν αντίδραση μετά τις αναπάντεχες κυριακάτικες ήττες τους. Την ίδια ώρα η φορμαρισμένη Χιμνάσια παίζει στην έδρα της Πλατένσε που ψάχνει το 3/3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. Λίγο νωρίτερα η Ροσάριο Σεντράλ πάει με υπηρεσιακό προπονητικό καθεστώς στο ματς με τη Γοδόι Κρους, ενώ ισορροπία προκύπτει στο Αρχεντίνος Τζούνιορς – Ιντεπεντιέντε.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον πρώτο λόγο η Ντεπόρτες Τολίμα

Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των ομίλων στα πλέι οφ της Κολομβίας. Στις 03:30, η πρωτοπόρος του δεύτερου ομίλου Ντεπόρτες Τολίμα υποδέχεται την αδιάφορη Ενβιγκάδο και ψάχνει τη νίκη που θα τη στείλει στον τελικό. Την ίδια ώρα, Λα Εκιδάδ και Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν μάχονται για ένα αποτέλεσμα, περιμένοντας ωστόσο και την έκπληξη της Ενβιγκάδο.

Απόλυτο φαβορί η Λεβάντια

Με την αναμέτρηση της Λεβάντια κόντρα στη Βάπρους ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Εσθονίας. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, πανηγύρισαν το “τρίποντο” στις 15 τελευταίες μεταξύ τους μάχες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών αγώνων εδώ

Τα βλέμματα στο “Origovöllurinn”

Η Βαλούρ υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ισλανδίας. Νωρίτερα η Χαφναρφιορντούρ φιλοξενεί την Λέικνιρ, την ίδια ώρα η Κέφλαβικ αντιμετωπίζει την Στιάρναν.

Όλα τα ματς της ημέρας παίζουν με πλήθος στοιχημάτων στην betsson greece