Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (16.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Δευτέρας, με τα παιχνίδια από Πρέμιερ Λιγκ και Σέριε Α να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της ημέρας που τραβούν τα βλέμματα.

“Καίγεται” η Άρσεναλ

Με τον αγώνα Νιουκάστλ – Άρσεναλ ολοκληρώνεται η 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται οπωσδήποτε τη νίκη για να επιστρέψουν στην τέταρτη θέση, εκεί που βρίσκεται από χθες η Τότεναμ.

Παιχνίδια αγγαρεία στην Τουρκία

Με δύο αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής στην Τουρκία. Στην Πόλη, η Γαλατασαράι υποδέχεται την Άδανα Ντεμιρσπόρ και την ίδια ώρα στον Πόντο η υποβιβασμένη Ρίζεσπορ φιλοξενεί την Σίβασπορ που προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ενδιαφερόμενες οι φιλοξενούμενες

Με δύο αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής στη Σέριε Α. Η αδιάφορη Σαμπντόρια φιλοξενεί την Φιορεντίνα που δίνει μάχη για έξοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το βράδυ η Λάτσιο ταξιδεύει στο Τορίνο για να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους. Αντίο στους οπαδούς των “μπιανκονέρι” θα πουν Κιελίνι και Ντιμπάλα.

Τυπική διαδικασία

Δυο παιχνίδια από τα πλέι άουτ στην Κύπρο είναι στο σημερινό πρόγραμμα και χωρίς να έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Αυτά είναι τα ΑΕ Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς και Ολυμπιακός Λευκωσίας – Εθνικός Άχνας, τα οποία ανοίγουν σέντρα στις 19:00.

Ματς χωρίς κίνητρο στη Δανία

Η Σίλκεμποργκ υποδέχεται τη Μίντιλαντ (20:00), στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την ένατη αγωνιστική στα πλέι οφ της Δανίας. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, αμφότερες ξέρουν ήδη τις θέσεις που θα έχουν στην τελική κατάταξη, οπότε και είναι ουσιαστικά αδιάφορες απόψε.

Αποδεκατισμένη η Μάλμε

Στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την όγδοη αγωνιστική της Α Σουηδίας, η Τζουργκάρντεν υποδέχεται την πρωταθλήτρια Μάλμε (20:10). Με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην αποστολή τους οι φιλοξενούμενοι, ψάχνουν λύσεις ανάγκης.

Ζωντανή η Ευρώπη για τρεις

Ολοκληρώνονται απόψε τα πλέι άουτ της Α’ Ρουμανίας με τρία παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα (20:30). Η Ραπίντ φιλοξενείται από την Μιοβένι, η Σέπσι από την Κραϊόβα 1948 και η Μποτοσάνι από την διαλυμένη Κλιντσένι. Όλες διεκδικούν την πρώτη δυάδα με τις δύο πρώτες να έχουν προβάδισμα ενός βαθμού.

Δείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι εδώ