Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (15.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Παιχνίδια – φωτιά περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αναμετρήσεις με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της ημέρας που τραβούν τα βλέμματα.

Το ενδιαφέρον σε Μιλάνο και Σαρδηνία

Θα μάθουμε σήμερα την πρωταθλήτρια Ιταλίας ή τα πάντα θα κριθούν την επόμενη βδομάδα στην τελευταία αγωνιστική της Σέριε Α; Μένει να φανεί τι θα κάνει η πρωτοπόρος Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα, λίγο πριν η συμπολίτισσα της Ίντερ ταξιδέψει στη Σαρδηνία για να αντιμετωπίσει την Κάλιαρι που δίνει μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού.

Κρατούν την τύχη στα χέρια τους

Η Βέρντερ θα πανηγυρίσει την άμεση επάνοδό της στην Μπουντεσλίγκα αρκεί να μην ηττηθεί από την αδιάφορη Ρέγκενσμπουργκ στη σημερινή τελευταία αγωνιστική της 2. Μπουντεσλίγκα. Με νίκη το Αμβούργο θα εξασφαλίσει την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, έχοντας πανηγυρίσει ήδη την άνοδο η Σάλκε ταξιδεύει στη Νυρεμβέργη.

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Κύπελλο Αγγλίας *! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυλαία στη σεζόν δίχως ενδιαφέρον

Με δύο παιχνίδια δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον κλείνει η Primeira Liga στην Πορτογαλία. Ανεβασμένη η Φαμαλικάο μετά από δύο σερί νίκες, αήττητη από το Μάρτιο εντός των συνόρων η Μπράγκα. Μάχη Ευρωπαίων το Γκιμαράες – Ζιλ Βισέντε, οι γηπεδούχοι περιμένουν την Πόρτο να κάνει το χρέος της στον τελικό του Κυπέλλου για να κλείσουν εισιτήρια, ενώ η Ζιλ Βισέντε πανηγύρισε και μαθηματικά την παρθενική της συμμετοχή στις διοργανώσεις της UEFA.

Τα φώτα σε “Θεράμικα” και “ουρά”

Εννέα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μάχη εξάδας, ενώ η Αλαβές παίζει με τη Λεβάντε και η Μαγιόρκα με την Ράγιο Βαγιεκάνο για την παραμονή. Η Κάντιθ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Χετάφε τη Μπαρτσελόνα και η Ατλέτικο φιλοξενεί τη Σεβίγια.

Ευκαιρία για Σπόρτινγκ Χιχόν και Μάλαγα

Τέσσερα παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Σπόρτινγκ Χιχόν και η Μάλαγα παίζουν με Τζιρόνα και Τενερίφε αντίστοιχα και παρά το δύσκολο έργο, έχουν ευκαιρία να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λας Πάλμας παίζει στην έδρα της Αλκορκόν και η Μιραντές κοντράρεται με την Ιμπίθα.

Νίκη και κατακτά τον τίτλο

Τρεις αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Κλαμπ Μπριζ παίζει στην Αμβέρσα με την Άντβερπ για τον τίτλο, ενώ η Άντερλεχτ θέλει νίκη στο ντέρμπι με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για να ελπίζει στη δεύτερη θέση και το Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, η Γκενκ φιλοξενεί τη Γάνδη για τα πλέι οφ Ευρώπης.

Στα σχοινιά η Μπρίνε

Πέντε αναμετρήσεις έχει το “μενού” της ημέρας για την 6η αγωνιστική στην OBOS-ligaen της Νορβηγίας. Η Μπρίνε παραμένει χωρίς βαθμό και υποδέχεται την Οσάνε, ενώ η πρωτοπόρος Μιεντάλεν φιλοξενεί την KFUM Όσλο. Η Σταρτ παίζει εντός έδρας με τη Σόγκνταλ και η Κονγκσβίνγκερ αντιμετωπίζει τη Ράουφος. Τέλος, η Στέρνταλς-Μπλινκ κοντράρεται με τη Ράνχαϊμ.

Κρατά όλα τα χαρτιά η Μπασάκ

Περιορισμένο το ενδιαφέρον στην προτελευταία αγωνιστική της Superlig στην Τουρκία, το πρόγραμμα της οποίας σήμερα περιλαμβάνει 7 αγώνες. Μοναδική εκκρεμότητα πλέον η 4η και τελευταία ευρωπαϊκή θέση. Την κατακτά και μαθηματικά από σήμερα η Μπασακσεχίρ αν περάσει νικηφόρα από την έδρα της Γκιρεσούνσπορ. Την κυνηγά ουσιαστικά η Αλάνιασπορ που αποκλείστηκε στον μεσοβδόμαδο ημιτελικό Κυπέλλου και σήμερα φιλοξενεί την Γκαζιαντέπ. Παράλληλα, η Φενέρ χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Καραγκιουμρούκ.

Σφραγίζει τον τίτλο η Κλουζ

Μετά την χθεσινή απώλεια βαθμών της Στεάουα, η Κλουζ με νίκη απόψε εντός έδρας απέναντι στην Κραϊόβα σφραγίζει την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο μοναδικό ματς της Α’ Ρουμανίας που διεξάγεται σήμερα.

Φινάλε στην Α’ Ολλανδίας

Ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι η κανονική διάρκεια της Α’ Ολλανδίας με εννέα παιχνίδια. Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον στην μάχη για την 8η θέση, καθοριστικής σημασίας το Χέρενφεν – Γκόου Αχέντ Ιγκλς που θα παίξει ρόλο ρυθμιστή, ενώ η Ναϊμεγκεν δείχνει να έχει το προβάδισμα αφού φιλοξενεί την Φορτούνα. Η τελευταία παλεύει για την παραμονή της, το ίδιο και η Βίλεμ που υποδέχεται την Ουτρέχτη, καθώς και η Σπάρτα που ταξίδεψε στο Άλμελο για να παίξει με την Χέρακλες.

Δράση με ντέρμπι στην Κύπρο

Δυο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες στις 19:00, για την ένατη και προτελευταία αγωνιστική στα πλέι οφ της Κύπρου. Ο πρωτοπόρος Απόλλων Λεμεσού δοκιμάζεται στην έδρα του συμπολίτη Άρη, ενώ την ίδια ώρα, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Ανόρθωση.

Φουλ δράση στη Δανία

Με πέντε παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, συνεχίζεται η μάχη στο πρωτάθλημα της Δανίας. Στις 15:00 και για τα πλέι άουτ, Νόρντζελαντ και Βέιλε κοντράρονται με φόντο την παραμονή, ενώ την ίδια ώρα η Οντένσε υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Σοντερίσκε. Τέσσερις ώρες μετά, διεξάγεται το παιχνίδι ανάμεσα σε Βίμποργκ και Άαρχους. Για τα πλέι οφ τώρα, η πρωτοπόρος Κοπεγχάγη φιλοξενείται από τη Ράντερς στις 17:00, ενώ δυο ώρες αργότερα, η Άαλμποργκ παίζει εντός με τη Μπρόντμπι.

“Τελικός” για την Βίσλα

Κρίθηκε χθες το πρωτάθλημα στην Πολωνία, σήμερα μπορεί να ξεκαθαρίσει και η παραμονή, ειδικά αν δεν κερδίσει η Βίσλα Κρακοβίας στην έδρα της Ραντόμιακ. Νωρίτερα, Σταλ και Σλασκ βολεύονται με το “Χ” για να πάνε στο +6 και +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παντελώς αδιάφορο είναι το ματς ανάμεσα στις δύο Γκόρνικ.

“Ο τελευταίος χορός”

Σήμερα ολοκληρώνεται η 38η και τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερσιπ. Ξεχωρίζει το Λίβινγκστον-Νταντί, καθώς αμφότερες αναμένεται να παίξουν απελευθερωμένα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε υψηλό σκορ (14:00). Την ίδια ώρα Χιμπέρνιαν-Σεντ Τζόνστον, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ολοκληρώσουν με θετικό αποτέλεσμα μια αποτυχημένη σεζόν.

Ερντριεόνιανς-Κουίνς Παρκ

Σήμερα ο επαναληπτικός προκειμένου να αναδειχθεί ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα πάρει τη άνοδο στη Τσάμπιονσιπ (15:10).

Τελευταία αγωνιστική και στην Κολομβία

Σήμερα ολοκληρώνεται η 20η και τελευταία αγωνιστική της Α’ Κολομβίας. Το πρόγραμμα ανοίγει με το Πατριόταζ-Ντεπορτίβο Κάλι, με τις δύο ομάδες να είναι εντελώς αδιάφορες βαθμολογικά (22:00). Η αυλαία πέφτει με το Αμέρικα Ντε Κάλι-Ουνιόν Μαγκνταλένα, με τις δύο ομάδες να είναι εδώ και καιρό μαθηματικά εκτός οκτάδας (03:00).

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Κύπελλο Αγγλίας *! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με φόντο τον τελικό και την Μπόκα

Αποψε μαθαίνουμε τον έτερο φιναλίστ του τελικού στο Κόπα ντε λα Λίγκα, όπου περιμένει από χθες η Μπόκα Τζούνιορς. Τίγκρε και Αρχεντίνος έκαναν τις εκπληξεις την Τετάρτη, αποκλείοντας εκτός έδρας Ρίβερ και Εστουδιάντες αντίστοιχα και σήμερα θα παίξουν το σημαντικότερο παιχνίδι τους τα τελευταία χρόνια.

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Κουιάμπα

Η έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α Βραζιλίας συνεχίζει απόψε με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια. Στις 22:00, η Σάο Πάολο υποδέχεται την Κουιάμπα, η οποία θα είναι με υπηρεσιακό τεχνικό μετά και την απομάκρυνση του Πιντάδο. Μισή ώρα αργότερα, η ανεβασμένη Αμέρικα Μινέιρο δοκιμάζεται στην έδρα της Κοριτίμπα. Στις 00:00, έχουμε σέντρα στα παιχνίδια Μποταφόγκο – Φορταλέζα και Αβαΐ – Ζουβεντούδε, ενώ το πρόγραμμα κλείνει με το ματς ανάμεσα σε Γκοϊάς και Σάντος (01:00).

Δείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι εδώ