Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (14.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα σήμερα και στο κουπόνι ΟΠΑΠ του Σαββάτου (14/05) υπάρχουν αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Στην τελευταία ή προτελευταία στροφή τους βρίσκονται αρκετά εμπορικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ενώ ξεχωρίζει ο τελικός κυπέλλου Αγγλίας. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια της ημέρας που τραβούν τα βλέμματα.

Όλα για όλα στο Χαριλάου

Η αναμέτρηση Άρης-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Στα άλλα ματς, ο Ολυμπιακός θα κάνει φιέστα τίτλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελικός στο Ουέμπλεϊ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται σήμερα στο Ουέμπλεϊ για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Τσέλσι και Λίβερπουλ. Επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου μετά το 2012 η ομάδα του Κλοπ.

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Κύπελλο Αγγλίας *! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέφτει η αυλαία της Μπουντεσλίγκα

Τελευταία αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τις ομάδες που θα τα εξασφαλίσουν. Η Λειψία ταξιδεύει στην έδρα της Μπίλεφελντ και με νίκη θα κατακτήσει την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολο έργο θα έχει η Φράιμπουργκ στην “BayArena”. Την ίδια ώρα η Ουνιόν υποδέχεται την Μπόχουμ και η Κολωνία φιλοξενείται στην Στουτγκάρδη.

Το μομέντουμ η Σαλερνιτάνα

Άλλο ένα βήμα για αποφυγή του υποβιβασμού θέλει να κάνει η Σαλερνιτάνα που φιλοξενείται από την Έμπολι, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Σέριε Α. Η Σπέτσια αντιμετωπίζει την Ουντινέζε στην “Dacia Arena”, η Ρόμα υποδέχεται την Βενέτσια.

Με υπηρεσιακό τεχνικό η Εσπανιόλ

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Εσπανιόλ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βαλένθια, με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Οι “Περικίτος” θα παραταχθούν με υπηρεσιακό τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Βιθέντε Μορένο.

Ερωτηματικά στην Γαλλία

Πολλές οι εκκρεμότητες στην Α’ Γαλλίας μια στροφή πριν το φινάλε. Απόψε, διεξάγεται η 37η αγωνιστική και τα φώτα πέφτουν στο εξαποντο παραμονής Μπορντό – Λοριάν, αλλά και στην σπουδαία μάχη ανάμεσα στις Ρεν και Μαρσέιγ, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δυνατή εκτός έδρας η Περούτζια

Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Σέριε Β, η Μπρέσια υποδέχεται την εξαιρετική εκτός έδρας Περούτζια στο “Mario Rigamonti”.

Νίκες για Έιμπαρ, Βαγιαδολίδ

Πέντε παιχνίδια έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία. Η Έιμπαρ παίζει στη Μαδρίτη εναντίον της αδιάφορης Λεγανές και η Βαγιαδολίδ υποδέχεται την Πονφεραδίνα που μάχεται για την εξάδα. Επίσης, η Λούγο φιλοξενεί την υποβιβασμένη Φουενλαμπράδα και η Αμορεμπιέτα παίζει με την Ουέσκα. Τέλος, η Μπούργος κοντράρεται με την Καρταχένα.

Φινάλε στην Β’ Γαλλίας

Ολοκληρώνεται σήμερα η 38η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Γαλλίας. Από τα δέκα παιχνίδια της ημέρας, τα βλέμματα πέφτουν στην Κορσική, εκεί όπου η Αζαξιό φιλοξενεί την Τουλούζ και με νίκη ανεβαίνει. Καραδοκεί η Οσέρ, που την ίδια ώρα φιλοξενεί την αδιάφορη Αμιάν.

Με φόντο την Eredivisie

Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος των πλέι οφ στην Β’ Ολλανδίας. Όλα ανοιχτά στο Ρόντα – Εξέλσιορ, έχει πάρει το προβάδισμα η Ντεν Χάαγκ απέναντι στην Μπρέντα.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Με υπηρεσιακό δίδυμο η Πάφος

Δυο αναμετρήσεις βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα από την Κύπρο. Στις 18:00 και για τα πλέι οφ, η Ομόνοια πηγαίνει στην έδρα της ήδη υποβιβασμένης ΠΑΕΕΚ, ενώ μια ώρα αργότερα, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Πάφο για τα πλέι οφ, θέλοντας να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την έξοδο στην Ευρώπη.

Με απουσίες η Μέχελεν

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Σαρλερουά αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μέχελεν, χωρίς να έχει ουσιαστικό κίνητρο καμία από τις δύο ομάδες. Με αρκετές απουσίες σε άμυνα κυρίως, θα παίξουν οι “Μαλινουά”.

Αγγαρεία στο Καϊσέρι

Το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής στην Τουρκία ανοίγει σήμερα με ένα μόνο παιχνίδι. “Μεθυσμένη” από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου η Καϊσερισπορ, υποβιβασμένη εδώ και καιρό η Μαλάτιασπορ που κατεβάζει αποστολή γεμάτη πιτσιρικάδες.

Τρεις ομάδες για ένα μπαράζ

Αυλαία στην Πορτογαλία σήμερα με το κυρίως μενού, όλα έχουν κριθεί εκτός από το ποια ομάδα θα παίξει στα μπαράζ παραμονής με την 3η της Segunda Liga. Σε θέση ισχύος η Τοντέλα, κερδίζει και επεκτείνει την σεζόν της, την έχει στην ισοβαθμία, χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα η Μορεϊρένσε, ενώ η ουραγός Μπελενένσες χρειάζεται απώλειες και των δύο.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νότιγχαμ Φόρεστ

Σήμερα διεξάγεται ο πρώτος αγώνας της σειράς των ημιτελικών για τα πλέι-οφ προβιβασμού στην Πρέμιερ Λιγκ για τις δυο ομάδες. Αμφότερες θέλουν ιδανικά θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ματς προκειμένου να πάρουν το πάνω χέρι ενόψει επαναληπτικού (17:00).

Η φιέστα των πρωταθλητών

Σήμερα ολοκληρώνονται τα πλέι-οφ πρωταθλήματος της Πρέμιερσιπ. Φυσικά τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Σέλτικ-Μάδεργουελ, καθώς οι γηπεδούχοι θέλουν να “κλείσουν” τη σεζόν αήττητη στην έδρα τους (14:15). Την ίδια ώρα Χαρτς-Ρέιντζερς, με τον αγώνα αυτό να μας δίνει μια πρώτη γεύση ενόψει του τελικού κυπέλλου Σκωτίας.

Με το μυαλό στους “τελικούς”

Η Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει να πάει στον “τελικό” της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Κλουζ χωρίς απώλειες και σήμερα φιλοξενείται από την Βολουνταρι, που με την σειρά της έχει το μυαλό της στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην Σέπσι. Αδιάφορο το Φαρούλ – Άργκες που θα γίνει νωρίτερα μέσα στην μέρα.

Η Λεχ το πάνω χέρι στην κούρσα τίτλου

Άλλαξε πάλι χέρια το προβάδισμα στην συναρπαστική κούρσα τίτλου στην Πολωνία, φαβορί ξανά η Λεχ Πόζναν με το +2 από την Ρακόβ. Αμφότερες ταξιδεύουν σήμερα, εντός πόλεως με την Βάρτα η Λεχ, στο Λούμπιν με την Ζαγκλέμπιε παίζει η Ρακόβ. Στα άλλα ματς της ημέρας, η Νιετσιέτζα παίζει τελικό επιβιώσης υποδεχόμενη την Πιαστ, ενώ το Λέχια – Πογκόν είναι δίχως ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο.

Ντεμπούτο Μαρίνι στη Λα Σερένα

13η αγωνιστική στη Χιλή με τρία παιχνίδι στο σημερινό πρόγραμμα. Ντεμπούτο στον πάγκο της ουραγού Λα Σερένα κάνει ο Πάμπλο Μαρίνι απέναντι στην Παλεστίνο. Με υπηρεσιακό προπονητικό καθεστώς ταξιδεύει στη Βίνια ντελ Μαρ για τον αγώνα με την Έβερτον η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, ενώ η Κόλο Κόλο υποδέχεται τη νεοφερμένη στην κατηγορία Κοκίμπο Ουνίδο, λίγες μέρες πριν το ταξίδι της στο “Μονουμεντάλ” για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μπόκα – Ράσινγκ για μια θέση στον τελικό

Πρώτος ημιτελικός για το Κόπα ντε λα Λίγκα απόψε σε ουδέτερο γήπεδο του Μπουένος Άιρες. Η φορμαρισμένη Μπόκα αντιμετωπίζει την καλύτερη ομάδα του 2022 στη χώρα Ράσινγκ. Αμφότερες έκαναν πειστικές εμφανίσεις στα προημιτελικά και θα έχουν την συμπαράσταση 16.100 φιλάθλων τους έκαστη.

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Διεξάγονται απόψε δυο αγώνες ρεβάνς για τα προημιτελικά των πλέι οφ στο Μεξικό. Στις 02:00, η Κλαμπ Αμέρικα υποδέχεται την Πουέμπλα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στις 04:05, η Πατσούκα φιλοξενεί την Ατλέτικο Σαν Λουίς, μερικά 24ωρα μετά και το μεταξύ τους 2-2 στο “Estadio Alfonso Lastras Ramírez”.

Δείτε όλα τα σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι εδώ

Τέλος κανονικής διάρκειας και στην Κολομβία

Σήμερα η έναρξη της 20ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α’ Κολομβίας. Τραβάει τα βλέμματα το Μιγιονάριος-Αλιάντζα Πετρολέρα, με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται μόνο την αποφυγή της ήττας προκειμένου να μπουν στα πλέι-οφ (02:00). Την ίδια ώρα Λα Εκιδάδ-Ατλέτικο Νάσιοναλ, με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να είναι βέβαιοι πως θα βρίσκονται εντός οκτάδας.