Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (12.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Η δράση που ξεχωρίζει αναμφίβολα στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (12/05) είναι οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ και της Λα Λίγκα. Πάμε να δούμε με λεπτομέρειες τα παιχνίδια της ημέρας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ντέρμπι με φόντο το Τσάμπιονς Λιγκ

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο, η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ και θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες παρουσίας στην τελική τετράδα. Παίζει για δύο αποτελέσματα η Άρσεναλ.

Επιστροφή* στοιχήματος στην Premier League! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς περιθώρια και μάχες παντού

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 36η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ υποδέχεται την Κάντιθ με τις δύο ομάδες να θέλουν συγκομιδή πόντων. Το ίδιο και η Βιγιαρεάλ που φιλοξενείται από την αδιάφορη Ράγιο Βαγεκάνο. Επίσης, χωρίς περιθώρια παίζει και η Λεβάντε, στο “Μπερναμπέου” απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

“Κλειδώνει” την τρίτη θέση η Άντερλεχτ

Μία αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Άντερλεχτ μετά το εμφατικό της πέρασμα από την Αμβέρσα, θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην Άντβερπ και να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στα πλέι οφ τίτλου.

Πρώτο βήμα για παραμονή

Το πρώτο βήμα για αποφυγή του υποβιβασμού κάνουν απόψε Βιτσέντζα και Κοζέντσα στο “Romeo Menti”, στο πλαίσιο των πλέι άουτ της Σέριε Β. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της τελευταίας την επόμενη εβδομάδα.

Κουίνς Παρκ-Ερντριόνιανς

Σήμερα ο πρώτος αγώνας για τον τελικό προβιβασμό στη Τσάμπιονσιπ Σκωτίας. Αμφίρροπη αναμέτρηση αναμένεται ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν φυσικά να πάρουν το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού (21:35).

Συνεχίζεται η εμβόλιμη στη Δανία

Τρία παιχνίδια είναι και πάλι προγραμματισμένα απόψε από το πρωτάθλημα της Δανίας και για την όγδοη εμβόλιμη αγωνιστική. Στις 19:00 και για τα πλέι άουτ, η Βέιλε υποδέχεται την Άαρχους, παίζοντας το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ την ίδια ώρα Οντένσε και Βίμποργκ κοντράρονται για την κορυφή αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Δυο ώρες αργότερα και στα πλέι οφ, διεξάγεται το πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε Μίντιλαντ και Μπρόντμπι.

Με φόρα η Βίκινγκ

Δύο παιχνίδι έχει το πρόγραμμα της ημέρας για τη 12η και τη 18η αγωνιστική στην Eliteserien της Νορβηγίας που διεξάγονται νωρίτερα. Η Βίκινγκ υποδέχεται τη Στρέμσγκουντσετ και θέλει να δώσει συνέχεια στο μεγάλο διπλο στην έδρα της Μόλντε και  η Τρούμσε φιλοξενεί τη Βολερένγκα.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

“Clasico Tapatio” στα προημιτελικά

Δυο παιχνίδια διεξάγονται απόψε για την προημιτελική φάση των πλέι οφ στο Κλαουσούρα του Μεξικού. Στις 03:00, η Κρουζ Αζούλ υποδέχεται την Τίγκρες, ενώ λίγο αργότερα (05:05) είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Γουαδαλαχάρα και Άτλας, με τη γηπεδούχο να έρχεται από πέντε σερί νίκες.