Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (10.05.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Mεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (10/05) με δράση σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ας δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια της ημέρας με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Έξοδος της Λίβερπουλ στο Villa Park

Η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Λίβερπουλ για εξ αναβολής ματς της 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. οι γηπεδούχοι στοχεύουν στο να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή, ενώ οι “ρεντς” μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ δεν είναι πλέον το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα βλέμματα στην Ανδαλουσία

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 36η αγωνιστική της Λα Λίγκα στην Ισπανία. Η Γρανάδα υποδέχεται στην Ανδαλουσία την Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους γηπεδούχους να παλεύουν για παραμονή και τους φιλοξενούμενους για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Θέλτα και η Βαλένθια τη Μπέτις.

Επιστροφή* στοιχήματος στη La Liga! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέι οφ “στροφή” 4η

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League του Βελγίου. Η Μέχελεν υποδέχεται τη Γάνδη που δεν έχει κίνητρο αφού έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Επίσης, η Γκενκ φιλοξενεί στο “Cegeka Arena” την επικίνδυνη Σαρλερουά.

Το ματς της χρονιάς για την Καϊσέρι

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας βρίσκει κάτοχο σήμερα, με τις Καϊσερισπορ και Τραμπζονσπόρ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη ρεβάνς του 1-0 στις 19 Απριλίου. 3/3 νίκες μετρά η πρωταθλήτρια ομάδα της Τραπεζούντας απέναντι στην ομάδα του Καραμάνη στην τρέχουσα σεζόν.

Πλέι οφ ανόδου πράξη δεύτερη

Μετά την χθεσινή ισοπαλία ανάμεσα σε Ντε Γκράαφτσαπ και ΦΚ Αϊντχόφεν, ο πρώτος γύρος των πλέι οφ ανόδου από την Β’ στην Α’ Ολλανδίας συνεχίζει απόψε με δύο παιχνίδια εξαιρετικά αμφίρροπα. Το απόγευμα, η Μπρέντα φιλοξενεί την Ντεν Χάαγκ, ενώ αργότερα η Εξέλσιορ την Ρόντα.

Ινβερνές – Άρμπροουθ

Σήμερα η πρώτη αναμέτρηση για τον ημιτελικό των πλέι-οφ προβιβασμού/υποβιβασμού της Τσάμπιονσιπ. Θέλει να πάρει ακόμα μία νίκη στην έδρα της η Ινβερνές, παίρνοντας παράλληλα και το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού (21:05).

Νταντί – Χιμπέρνιαν

Σήμερα η έναρξη της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ. Μοναδική αναμέτρηση της ημέρας, με τη Νταντί να τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να πάρει το τρίποντο, περιμένοντας παράλληλα και το αποτέλεσμα στο ματς της Σεντ Τζόνστον, για μια ευκαιρία για τα μπαράζ του υποβιβασμού (21:45).

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Το φαβορί και τα παράπονα

Ξεκινούν απόψε τα playoffs του Κόπα ντε λα Λίγκα στην Αργεντινή. Τεράστιο φαβορί στο πρώτο ζευγάρι η αήττητη Ράσινγκ απέναντι στην ξεθυμασμένη Αλντοσίβι που έκανε μεγάλη υπέρβαση για να μπει στα playoffs. Με δικαιολογημένα παράπονα το έτερο παιχνίδι, η Ντεφένσα απείλησε με αποχή, αφού η ομοσπονδία όρισε το παιχνίδι με την Μπόκα 48 ώρες μετά το προηγούμενο!