+132

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 21 / 01 / 2018
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ CHAT

Στοίχημα στο Game of Thrones: Ποιος θα καθίσει στο Σιδερένιο Θρόνο του Kings Landing;

Ενόψει της νέας σεζόν το Betarades.gr σας ενημερώνει για τις αποδόσεις και τα στοιχήματα στην αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά, Game of Thrones

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα της 7ης σεζόν του Game of Thrones, της τηλεοπτικής σειράς – φαινόμενο, που επιστρέφει στις 16 Ιουλίου για να δώσει ένα τέλος στην ανυπομονησία και τα συμπτώματα στέρησης των εκατομμυρίων φανατικών της φίλων ανά τον κόσμο. Όπως είναι λογικό, καθώς σιγά σιγά προσεγγίζουμε το φινάλε (η 7η και προτελευταία σεζόν θα αποτελείται από 7 μόλις επεισόδια, ενώ η 8η και τελευταία, αντίστοιχα, από 6), το ενδιαφέρον για το ποιος ή ποια εκ των διεκδικητών θα κερδίσει το Παιχνίδι του Στέμματος κορυφώνεται. Ως γνωστόν, αυτό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο «ή κερδίζεις, ή πεθαίνεις», και μένει να φανεί ποιος θα είναι ο τελευταίος επιζών του μεγάλου πολέμου, αυτός που θα καθίσει στον Σιδερένιο Θρόνο του Kings Landing.

Ασφαλώς, οι στοιχηματικές εταιρείες δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από το μεγάλο χορό. Έτσι, πριν ακόμα ξεκινήσει η 7η σεζόν της σειράς, ορισμένες από αυτές προσφέρουν ήδη αποδόσεις για τον Βασιλιά ή τη Βασίλισσα που θα επικρατήσει, εντείνοντας ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, η Stoiximan και η Novibet προσφέρουν αποδόσεις για όλους τους βασικούς «παίκτες» του παιχνιδιού, με την πρώτη να δίνει περισσότερες επιλογές, ορισμένες εξ αυτών πάντως να αφορούν χαρακτήρες της σειράς που, προφανώς, έχουν μηδενικές πιθανότητες. Αυτό, εξάλλου, είναι και ως ένα βαθμό ο ορισμός του «fun bet». Έτσι, οι επιλογές των Hot Pie και του Ser Pounce βασίζονται ασφαλώς στο χιούμορ, αφού ο πρώτος είναι ένας επιεικώς δευτερεύων χαρακτήρας και ο δεύτερος μια… γάτα, για αυτό και προσφέρονται σε απόδοση 500.00! Αξίζει δε να σημειωθεί ότι, στο ενδεχόμενο που στο τέλος της σειράς δεν θα αναδειχτεί Βασιλιάς, τα στοιχήματα που έχουν παιχτεί θα θεωρούνται void.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους χαρακτήρες που όντως συγκεντρώνουν πιθανότητες, ισχυρό φαβορί είναι η Daenerys Targaryen. Η Μητέρα των Δράκων, που με το τέλος της προηγούμενης σεζόν κατευθύνεται επιτέλους στο Westeros, έχοντας μαζί της τον Tyrion Lannister, τα δύο αδέρφια Greyjoy, τον Lord Varys, έναν στρατό από Unsullied και Dothraki και, πάνω απ’ όλα, τους Δράκους, φαντάζει ασφαλώς η επικρατέστερη και ασφαλέστερη επιλογή, και η Stoiximan την προσφέρει σε απόδοση 3.30. Ο Tyrion, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες και πιθανότατα ο πιο έξυπνος άνθρωπος στο Σύμπαν της σειράς, έχει αυτή τη στιγμή το αξίωμα του Χεριού της Daenerys και στη Stoiximan τον βρίσκουμε σε απόδοση 8.00. Η συγκεκριμένη εταιρεία, δε, βλέπει τον Jon Snow, που είναι πια ο Βασιλιάς στον Βορρά και αποδεδειγμένα πλέον γιος του Rhaegar Targaryen και της Lyanna Stark, ως δεύτερο φαβορί, για αυτό και τον προσφέρει σε απόδοση 3.50. Όσο για τη Cersei Lannister, που το τέλος της 6ης σεζόν τη βρήκε να κάθεται στο Σιδερένιο Θρόνο, προσφέρεται σε απόδοση 15.00, κάτω από την Arya Stark, που στο μεταξύ έχει επιστρέψει στο Westeros, αλλά και τον ραδιούργο Petyr Baelish, που αμφότερους τους βρίσκουμε σε απόδοση 12.00.

Η Novibet, πάντως, βλέπει τα πράγματα αρκετά διαφορετικά. Η Daenerys παραμένει πρώτο φαβορί και προσφέρεται στο 2.25, ενώ δεύτερο φαβορί λογίζεται ο Tyrion, που προσφέρεται στο 3.00. Από κοντά και ο John Snow, με απόδοση 5.00, την ώρα που η Cersei βρίσκεται αρκετά πιο κάτω ,σε απόδοση 12.00, πίσω από δύο αδέρφια Stark, την Sansa και τον Bran, μαζί με τον Petyr Baelish και λίγο πάνω από την Arya Stark, που προσφέρεται στο 16.00. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί εδώ η ύπαρξη αρκετά ψηλά στις επιλογές, σε απόδοση μόλις 8.00, του Aegon Targaryen, γιου του Rhaegar, ενός χαρακτήρα που υπάρχει στα βιβλία, δεν έχει όμως εμφανιστεί ακόμα στη σειρά και δεν γνωρίζουμε αν θα εμφανιστεί και ποτέ, αφού οι δημιουργοί έχουν επιλέξει να πάρουν ορισμένες διαφορετικές κατευθύνσεις από την πρωτότυπη ιστορία του George R.R. Martin. Ο Aegon προσφέρεται και από τη Stoiximan, σε αρκετά μεγαλύτερη πάντως απόδοση (20.00). Ποιος ξέρει, ίσως οι εταιρείες ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε ακόμα οι υπόλοιποι…

Αμφότερες οι εταιρείες προσφέρουν φυσικά στις επιλογές τους και αρκετούς από τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς, που συγκεντρώνουν όμως ελάχιστες πιθανότητες να είναι αυτοί που θα καθίσουν στον Σιδερένιο Θρόνο, όπως είναι οι Jamie Lannister, Lord Varys, Ellaria Sand, Euron Greyjoy, Sandor Klegane, Theon Greyjoy και άλλοι, ενώ η Stoiximan συμπεριλαμβάνει στις επιλογές της και τον Night King, τον ηγέτη των σκοτεινών δυνάμεων που έρχονται πέρα από το Τείχος για να φέρουν τον Χειμώνα.

Απέχουμε ασφαλώς αρκετά από το μεγάλο φινάλε της σειράς, αν όμως θα έπρεπε να τολμήσουμε μια εκτίμηση, η απόδοση στην οποία προσφέρεται ο Tyrion Lannister στη Stoiximan (8.00) είναι εξαιρετική. Υπάρχουν υπόνοιες ότι στις φλέβες του κυλά αίμα Targaryen, ενώ η τωρινή του θέση ίσως να τον «κρύψει» στην πρώτη φωτιά της μάχης, επιτρέποντάς του έπειτα να αναδυθεί μέσα από τις στάχτες των πρώτων μεγάλων συγκρούσεων του πολέμου που έρχεται. Σύμφωνα με τη λογική, η Daenerys είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ένα ποντάρισμα στον Tyrion, σε αυτή την απόδοση, σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Από την άλλη, η Betshop προσφέρει ένα εναλλακτικό στοίχημα, που αφορά αυτόν ή αυτήν που θα κάθεται στον Θρόνο όχι στο τέλος της σειράς, αλλά στο τέλος της 7ης σεζόν, κάτι που φυσικά είναι πολύ πιο κοντά χρονικά. Σε περίπτωση που με το τέλος της σεζόν δεν υπάρχει Βασιλιάς στον Σιδερένιο Θρόνο, όλα τα στοιχήματα θα θεωρηθούν άκυρα. Φαβορί και εδώ βρίσκουμε την Daenerys, που προσφέρεται στο 2.20, ενώ στη δεύτερη θέση των πιθανοτήτων, πολύ ψηλότερα ασφαλώς από τα στοιχήματα που αφορούν στο τέλος της σειράς, συναντάμε την Cersei, που αρκεί να κρατήσει τον Θρόνο στο Kings Landing για αυτά τα 7 επεισόδια για να ανταμείψει όσους θα την επιλέξουν, σε απόδοση 3.00. Ακολουθούν οι δύο Stark που βρίσκονται στο Winterfell, ο John Snow και η Sansa, ενώ ιδιαίτερα ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Gendry, ο νόθος γιος του Robert Baratheon, που έχει καιρό να εμφανιστεί στη σειρά και προφανώς αρκετοί πιστεύουν ότι, για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προς το τέλος της 7ης σεζόν, μπορεί να επιστρέψει και να κάνει την έκπληξη, διεκδικώντας έναν θρόνο πάνω στον οποίο έχει κληρονομικό δικαίωμα, καθώς είναι ο τελευταίος εν ζωή γιος του Βασιλιά Robert.

Όπως και να ‘χει, η συνέχεια της επικής σειράς του HBO αναμένεται να μονοπωλήσει και πάλι το ενδιαφέρον των θεατών σε ολόκληρο τον κόσμο, και η αγωνία για την εξέλιξη και την κατάληξη αυτής της εκπληκτικής ιστορίας θα πιάσει άνευ προηγουμένου επίπεδα. Πλέον, οι εταιρείες σας προσφέρουν τη δυνατότητα να συνοδεύσετε την απόλαυση της παρακολούθησης της αγαπημένης σας σειράς με ένα ποντάρισμα στον χαρακτήρα που θεωρείτε επικρατέστερο, ή απλά σε αυτόν που συμπαθείτε περισσότερο, ώστε η πλοκή να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Στις 16 Ιουλίου, η δράση ξεκινά και πάλι.

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία