+16

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 14 / 10 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019: Οι αγορές και τα φαβορί

ευρωεκλογές στοίχημα

Μετά από τέσσερα χρόνια, οι Ευρωεκλογές μπαίνουν ξανά στη ζωή των Ευρωπαίων, και φυσικά των Ελλήνων. Ωστόσο, έξω από τον «χορό» δεν μένουν και οι φίλοι του στοιχήματος. Η Goalbet έχει αναρτήσει στην πλατφόρμα της τις αγορές για τις Ευρωεκλογές 2019, και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι γνωστό, ότι οι πολιτικές αναμετρήσεις έχουν πλέον και στοιχηματικό άρωμα. Συνεπώς, η Goalbet δεν μπορούσε να παραλείψει αυτές τις επιλογές.

Η ημερομηνία και οι πολιτικοί αντίπαλοι

Οι Ευρωεκλογές θα διεξαχθούν στις 26 Μαίου 2019, μαζί με τις Δημοτικές και τις Περιφερειακές Εκλογές. Συνολικά στην Ευρώπη, η εκκίνηση των Ευρωεκλογών πραγματοποιείται στις 23 Μαίου. Οι βασικοί πολιτικοί υποψήφιοι για να αντιπροσωπεύσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι οι εξής: ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία, το ΚΚΕ, το Κίνημα Αλλαγής και η Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα κόμματα που διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους και ελπίζουν να τα καταφέρουν.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Οι εκτιμήσεις για το νικητή

Η κατηγορία εκλογές στοίχημα προσελκύει μεγάλο μέρος του κοινού και αυτό είναι φανερό και στη Goalbet. Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα είναι έτοιμη για την αναμέτρηση και παρέχει κορυφαίες επιλογές στους παίκτες. Από τις αποδόσεις λοιπόν, αντιλαμβανόμαστε καλύτερα και ποιά είναι τα φαβορί.

Η «μάχη» των Ευρωεκλογών λοιπόν, μαγνητίζει το ενδιαφέρον των πολιτών και στην Ελλάδα. Το πρώτο φαβορί για τη νίκη φέτος, είναι η Νέα Δημοκρατία. Οι δημοσκοπήσεις της δίνουν πολύ μεγάλο προβάδισμα, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων κομμάτων. Έτσι, και η απόδοσή της στην Goalbet ανταποκρίνεται στις φήμες του απόλυτου φαβορί.

Παρόλα αυτά, αν θέλετε να κυνηγήσετε την έκπληξη στοιχηματικά, ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρεται σε υψηλή τιμή. Εδώ, πρέπει να σημειωθεί ότι το κυβερνών κόμμα θα λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές με διαφορετική ονομασία. Και αυτό, διότι θα προστεθεί το «προοδευτική συμμαχία», πλάι στο «ΣΥΡΙΖΑ». Οι εκτιμήσεις δεν δίνουν μεγάλες ελπίδες για τη νίκη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Δεν αποκλείεται οι συνθήκες να μεταστραφούν και αυτό να έχει αντίκτυπο και στις αποδόσεις.

Από εκεί και πέρα, η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και το Κίνημα Αλλαγής ακολουθούν με αρκετά μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις. Συνεπώς, και οι αποδόσεις στα εν λόγω κόμματα είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πάντως, οι… κυνηγοί των μεγάλων τιμών, δεν χάνουν κάτι αν ρίξουν μια ματιά σε αυτές τις επιλογές. Τελευταία επιλογή στη Goalbet, είναι να κερδίσει κάποιο κόμμα τις Ευρωεκλογές, που δεν συμπεριλαμβάνεται στα παραπάνω. Εδώ, οι πιθανότητες μικραίνουν, και η απόδοση κινείται προς τα… πάνω.

Over/Under και στις Ευρωεκλογές

Μία αγορά που εξάπτει την περιέργεια όχι μόνο στους αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά και στην ενότητα Ευρωεκλογές Στοίχημα, είναι το Over/Under. Σε αυτήν την περίπτωση, η Goalbet προσφέρει επιλογές για τα ποσοστά των κομμάτων. Αν δηλαδή θα είναι πάνω ή κάτω από το προτεινόμενο όριο. Στη Νέα Δημοκρατία, το handicap έχει οριστεί στο 32.5%, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ στο 23.5%.  Το αντίστοιχο νούμερο στο ΚΚΕ, είναι στο 6.5% και για το ΚΙΝ.ΑΛ. στο 7.0%. Αντίθετα, η Χρυσή αυγή κινείται λίγο υψηλότερα, με το όριο του Over/Under να βρίσκεται στο 9.0%.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Αυτές είναι λοιπόν, οι επιλογές για το στοίχημα στις Ευρωεκλογές 2019 στη Goalbet. Ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης και το Over/Under στο ποσοστό του κάθε κόμματος, είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου bookmaker. Να αναφερθεί ξανά, ότι καταληκτική ημερομηνία για την τοποθέτηση στοιχημάτων, είναι η 23η Μαίου, που αποτελεί την επίσημη μέρα έναρξης των Ευρωεκλογών στην Ευρώπη.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε επίσης

Η Bet365 είναι εδώ! Παίξε νόμιμα!

Η Bet365 είναι ένας πραγματικός κολοσσός στο κομμάτι του αθλητικού στοιχήματος, κι όχι μόνο στην Ελλάδα. Δραστηριοποιείται σε αρκετές χώρες...