--> Στο στόχαστρο του ΟΤΕ τα τυχερά παιχνίδια
+30

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 03 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στο στόχαστρο του ΟΤΕ τα τυχερά παιχνίδια

Ο ΟΤΕ πήρε την απόφαση να εισέλθει σε νέες αγορές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και τα τυχερά παιχνίδια.

Στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσής του την Τρίτη (12/6), ο ΟΤΕ πήρε την απόφαση να διευρύνει τις δραστηριότητες του και να εισέλθει σε νέες αγορές. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται τα τυχερά παιχνίδια, ο τομέας των ασφαλειών και των ηλεκτρονικών πληρωμών (e-payments).

Οι μεταβολές που εγκρίθηκαν από τους μετόχους περιλαμβάνουν τις δραστηριότητες του ΟΤΕ στους τομείς πληροφορικής και του Διαδικτύου και συγκεκριμένα σε τεχνολογίες που σχετίζονται με το Internet των πραγμάτων (Internet of Things), την ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων (big data), την τεχνητή νοημοσύνη, την αλυσίδα κοινοποιήσεων (blockchain) κ.ά.

Η εταιρεία θα μπορεί στο μέλλον να προσφέρει υπηρεσίες ενεργειακής διαχείρισης, ηλεκτροφωτισμού (smart lighting), διαχείρισης φυσικών πόρων, διαχείρισης αποβλήτων, έξυπνης μάθησης, τηλεϊατρικής, κ.λπ.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Τέλος, στους τομείς παροχής υπηρεσιών, μπορεί να προσφέρει, πέρα από υπηρεσίες ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, παιχνιδιών, και υπηρεσίες οργάνωσης και διεξαγωγής μέσω Διαδικτύου τυχερών, τεχνικών ή κάθε άλλου είδους παιγνίων γνώσεων.

«Με τη σταθεροποίηση της οικονομίας στην Ελλάδα και καθώς ο ΟΤΕ ενισχύει τις επιδόσεις του, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε μια πιο ξεκάθαρη και γενναιόδωρη πολιτική αμοιβών για να ανταμείψουμε τους μετόχους μας, όλους εσάς, που στηρίξατε την προσπάθειά μας για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των επιδόσεών μας», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Μιχάλης Τσαμάζ.

Πηγή: taxydromos.gr

Διάβασε επίσης

Κορυφαία εταιρία
bet365