Περιορισμένη η στοιχηματική δράση στο κουπόνι της Δευτέρας (11/07), με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εντοπίζεται στη Σουηδία. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Στην Α’ Βουλγαρίας και τον αγώνα Μπερόε – Μπότεφ, πτωτικά κινείται ο άσσος και από το 1.73 τον βρίσκουμε πλέον στο 1.63. Πέφτει ο άσσος και στο Ντεφένσα Χουστίσια – Αλντοσίβι.

Στην Α’ Σουηδίας, μικρή πτώση παρατηρείται στο παιχνίδι Χάμαρμπι – Γκέτεμποργκ, με τη νίκη των γηπεδούχων από το 1.64 να παίζεται πλέον στο 1.58.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι Στοιχήματος

Το Βάρναμο – Σούντσβαλ αποτελεί το παιχνίδι το οποίο έχει συγκεντρώσει τον μεγαλύτερο τζίρο μέχρι στιγμής. Έχουν τοποθετηθεί 61.914€, με το 66% περίπου να πηγαίνει στη γηπεδούχο ομάδα.

Ακολουθεί μία ακόμη αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Σουηδίας, αυτή ανάμεσα στην Χάμαρμπι και την Γκέτεμποργκ. Έχουν παιχθεί 23.560€, με την Χάμαρμπι να παίρνει το 60% του συνολικού πονταρίσματος.

Στη συνέχεια βρίσκουμε τον αγώνα Ίλβες – Ούλου για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας. Στις 15.688€ ο τζίρος, με το 55% να έχει τοποθετηθεί στην Ίλβες.