Sportingbet: La Liga με αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια των αγώνων! (18/12)

Ανανεώθηκε:
sportingbet.gr

Στις σπουδαίες αναμετρήσεις της La Liga και της Serie A, πέφτουν τα… φώτα σήμερα. «Μάχες» με φόντο τις θέσεις της κούρσας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και της εξόδου στην Ευρώπη!

«Μπλαουγκράνα» σε… αδιέξοδο

Η αγωνιστική κρίση στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, παρά την αύρα της ανανέωσης που έφερε ο ερχομός του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι Καταλανοί είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό και ταυτόχρονα παραμένουν εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Δύο ήττες και μία ισοπαλία, συνθέτουν το σκηνικό των τριών πιο πρόσφατων αγώνων που έδωσαν, σε La Liga και Champions League. Η νίκη απόψε επί της Έλτσε είναι πλέον επιτακτικής σημασίας, για την Μπαρτσελόνα!

Build A Bet* στη La Liga! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Η «μάχη» του «Estadio Ramón Sánchez Pizjuán»

Η Σεβίλλη θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή φετινή της πορεία με νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έτσι θα παραμείνει μόνη της στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η Μπέτις που βρίσκεται στο -1, ενώ θα καταφέρει κι ένα σημαντικό… πλήγμα, σε μία από τις αντιπάλους της για το καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Παράλληλα θα συνεχίσει να πιέζει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, ελπίζοντας στο… ντεφορμάρισμα των «μερέγχες», για να βρεθεί σε σημείο να διεκδικήσει ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου!

Σε Μπέργκαμο και Μπολόνια το ενδιαφέρον

Στη Serie A η Αταλάντα υποδέχεται τη Ρόμα στην έδρα της. Η ομάδα από το Μπέργκαμο και αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, βρίσκεται στο «κυνήγι» του τίτλου και ψάχνει μόνο τους τρεις βαθμούς κόντρα στους «τζιαλορόσι» του Ζοσέ Μουρίνοι, οι οποίοι πλέον είναι στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ενισχυμένες αποδόσεις στη Serie A! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις