Sportingbet: Ελληνικό Πρωτάθλημα με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (19/12)

Ανανεώθηκε:
sportingbet.gr

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 15η αγωνιστική του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Ντέρμπι στη Serie A, ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι. Δύσκολη έξοδος για τη Λίβερπουλ, στην έδρα της Τότεναμ!

Εντός έδρας «δοκιμασίες» για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Οι «ερυθρόλευκοι» στην 15η… στροφή στου Ελληνικού Πρωταθλήματος, φιλοξενούν στο γήπεδο τους τη Λαμία. Οι παίκτες του Πέντρο Μαρτίνς θέλουν να προσθέσουν την 13η νίκη στο ενεργητικό τους φέτος, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο! Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον… κακό του δαίμονα ΠΑΣ Γιάννινα. Τέσσερις νίκες στα τέσσερα τελευταία μετρούν οι Ηπειρώτες επί των «πράσινων», ανεξαρτήτως έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο! Την τέταρτη διαδοχική νίκη του ψάχνει ο ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης στη Τούμπα, για να συνεχίσει το σερί που έφτιαξε με τις επιτυχίες κόντρα σε Λίνκολν, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα.

Serie A: Διαθέσιμη σε Live Streaming*! |21+  *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Ντέρμπι στο «San Siro»

Η Μίλαν βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και η Νάπολι απέχει 4 βαθμούς από την Ίντερ, οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως η αποψινή αναμέτρηση στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, είναι κομβική και για τις δύο ομάδες! Από ισοπαλία στο γήπεδο της Ουντινέζε προέρχονται οι «ροσονέρι». Εντός έδρας ήττα από την Έμπολι γνώρισαν οι «παρτενοπέι», που θέλουν ν’ ανακάμψουν!

«Διπλό» στο Λονδίνο για τον… μαραθώνιο της «κούπας»

Αν η Λίβερπουλ θέλει να συνεχίσει να θεωρείται διεκδικήτρια του τίτλου στην Premier League, θα πρέπει να φύγει με τους τρεις βαθμούς απόψε το γήπεδο της Τότεναμ. Έτσι θα στείλει «μήνυμα» σε Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ότι αντέχει και είναι έτοιμη, να συνεχίσει σε υψηλούς ρυθμούς! Τρεις νίκες στη σειρά με 7-1 τέρματα, αποτελεί το… μίνι νικηφόρο σερί, για τα «σπιρούνια» στην Premier League, που πλέον είναι σε απόσταση… βολής από τις ευρωπαϊκές θέσεις, μετά την ισόπαλο 0-0 με την Έβερτον.

Ενισχυμένες αποδόσεις στην Premier League! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις