*21+ Εμπορικό Περιεχόμενο
Πως βαθμολογούμε τη Skrill;
 • 0
  Αποδόσεις
 • 0
  Live Betting
 • 0
  Εξυπηρέτηση
 • 0
  Πληρωμές/Αναλήψεις
 • 0
  Προσφορές*
 • 0
  Ειδικά στοιχήματα
Skrill (Moneybookers) Mobile Bonus Eγγραφής 20% μέχρι 10€ (Κλικ Εδώ)
Η Moneybookers, γνωστή σήμερα ως Skrill, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε παίκτη online τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο. Πρακτικά η Skrill αποτελεί ένα ασφαλές δωρεάν ψηφιακό πορτοφόλι το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για κατάθεση και ανάληψη κεφαλαίων στο λογαριασμό παιχνιδιών άμεσα, μόνο με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον κωδικό πρόσβασης. Δεν χρειάζεται να περιμένετε από 3-5 ημέρες για να έχετε διαθέσιμα τα χρήματα σας, πλέον υπάρχει η Skrill. Η Skrill είναι αδειοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μ.Βρετανίας (FSA). Γιατί πρέπει να ανοίξετε ένα λογαριασμό Skrill; • Άμεσες αναλήψεις και καταθέσεις (Εντός ολίγων ωρών μεταφέρετε τα χρήματα σας από τη μία ιστοσελίδα στην άλλη χωρίς αναμονή και κόστος) • Αποδεκτή απ’όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες online τυχερών παιχνιδιών • Πρόσβαση στα κεφάλαια σας με την Προπληρωμένη MasterCard της Moneybookers • Αποστολή χρημάτων για 1% του ποσού ή €0.50, όποιο από τα δύο είναι το χαμηλότερο • Υποστήριξη πελατών στα Ελληνικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. [multiuse]21[/multiuse] Για την εγγραφή σας στη Skrill:
ΟΔΗΓΙΕΣ
 • Για την εγγραφή σας στην Skrill:
 • Κάντε κλικ σε ένα διαφημιστικό banner της Skriil που βρίσκονται στο site μας
 • Πατήστε στο "Εγγραφή" (κάτω αριστερά) και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
 • Θα σας σταλεί ένα email επαλήθευσης. Μόλις επαληθέυσετε το λογαριασμό σας είστε έτοιμοι να κάνετε τις συναλλαγές σας και να επωφεληθείτε από την αποκλειστική προσφορά του Betarades.gr για 20% έως 10€ στην 1η σας κατάθεση.
Σχετικά με
Η Skrill (Moneybookers) έγινε η πρώτη εταιρεία eMoney που απέκτησε μια άδεια ηλεκτρονικών χρημάτων από την FSA(Finanacial Services Authority) του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Moneybookers σε λιγότερο από μια δεκαετία άλλαξε τον κόσμο των online συναλλαγών. Με το συνδυασμό των λύσεων της επικεντρώθηκε στις απαιτήσεις των καταναλωτών και των επιχειρήσεων κάνοντας την μία από τις κορυφαίες εταιρείες ψηφιακών χρημάτων της Ευρώπης και μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες πλατφόρμες eWallet σε ολόκληρο τον κοσμο

Το 2007 η Investcorp Technology Partners ολοκλήρωσε την εξαγορά της πλειοψηφίας της Moneybookers.

Η Moneybookers προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει τις λύσεις της έτσι ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.
Επόμενη εξέλιξη της Moneybookers ήταν το λανσάρισμα της ως Skrill, προσφέροντας μαζικά βελτιωμένες διευκολύνσεις πληρωμής.

Οι πελάτες της Moneybookers μπορούν να στέλνουν τις πληρωμές σε οποιονδήποτε χωρίς να αποκαλύψει τα οικονομικά στοιχεία τους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να εισάγετε επανειλημμένα αριθμούς καρτών, ημερομηνίες λήξης και ατελείωτες λεπτομέρειες. 

Η Skrill καταλαβαίνει ότι όλες οι εμπορικές ανάγκες είναι μοναδικές και ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους, έτσι προσφέρει κάτι περισσότερο από ένα χαρτοφυλάκιο των προϊόντων. Είτε με μια απλή ενσωμάτωση ή μια πλήρως προσαρμοσμένη λύση, τοπικές επιλογές πληρωμής ή την επιλογή των νομισμάτων. Όλες οι επιλογές παρέχονται με πλήρη τεχνική υποστήριξη, αποδεδειγμένα μέτρα καταπολέμησης της απάτης και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Αυτό που προσφέρει Skrill είναι το πώς οι πληρωμές θα πρέπει να είναι. Περισσότερες επιλογές και ευκολία στη χρήση. 

Η Skrill είναι το μέλλον της Moneybookers. Το rebranding που επεκτείνει και βελτιώνει την Moneybookers σε ένα παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών ακόμη περισσότερο. Πραγματοποιήστε τις πληρωμές, τις αναλήψεις και το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι με ασφάλεια από οπουδήποτε 24 ώρες το 24ωρο. Κοιτάξτε προς τα εμπρός το αύριο με Skrill.
 • Μήνυμα από την ομάδα του Betarades.gr
 • Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat για άμεση εξυπηρέτηση, αλλιώς στείλτε e-mail στο support@betarades.gr
 • Ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνατε εγγραφές στις ιστοσελίδες με Click μέσα από τα διαφημιστικά Banner του site μας! Κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα Banner κερδίζετε το δώρο-bonus που προσφέρουν οι Στοιχηματικές Ιστοσελίδες και συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του site μας!
 • Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Betarades.gr, μπορούμε να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί (τυχόν) πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.
 • Προσοχή! να σβήνετε τα cookies όταν θέλετε να κάνετε εγγραφή σε κάποια ιστοσελίδα μέσω του site μας, καθώς αν έχετε κάνει κλικ σε κάποιο άλλο banner (από άλλο site) το cookie παραμένει και η εγγραφή σας δεν θα πραγματοποιείται μέσω του Betarades.gr
Skrill (Moneybookers) Mobile Bonus Eγγραφής 20% μέχρι 10€ (Κλικ Εδώ)

Skrill (Moneybookers) Mobile Bonus Eγγραφής 20% μέχρι 10€ (Κλικ Εδώ) Η Moneybookers, γνωστή σήμερα ως Skrill, αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε παίκτη online τυχερών παιχνιδιών και όχι μόνο. Πρακτικά η Skrill αποτελεί ένα ασφαλές δωρεάν ψηφιακό πορτοφόλι το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε για κατάθεση και ανάληψη κεφαλαίων στο λογαριασμό παιχνιδιών άμεσα, μόνο με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον κωδικό

Προσφορές* Skrill