Ανάλυση - Προγνωστικά

 ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ

Μπορεί να είναι στην τελευταία θέση που χαρίζει την παραμονή, μόλις στο +2 από την 21η Μπλάκπουλ, αλλά έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Έχει δύο ματς λιγότερα από αυτήν και επίσης είναι στο +6 από την 22η Ντονκάστερ, από την οποία έχει ένα ματς λιγότερο. Με λίγα λόγια, προς το παρόν κρατάει την τύχη της σωτηρίας στα χέρια της, αλλά είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν έχει νίκη στα τελευταία έξι ματς της (0-4-2). Θα έχει τρεις σημαντικές επιστροφές, καθώς οι Περσίβαλ και Χ’αλστιντ επιστρέφουν από τιμωρίες και ο Τουτλ από τραυματισμό.

«Κάποια στιγμή ήμασταν στο + 9 από τον υποβιβασμό, αλλά πολύ γρήγορα πέσαμε και έχουμε φτάσει σε σημείο που πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να μην μπλέξουμε στο τέλος που όλα μπορούν να συμβούν. Η Σέφιλντ δεν έχει κάτι να χάσει και πολλές φορές είναι πιο δύσκολο να παίζει με τέτοιες ομάδες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», είπε ο Άκπα Άκπρο.

Προηγούμενο ματς: Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπράντφορντ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα εφτά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Με τέσσερα ματς να απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου, βρίσκεται στο -6 από την 6η θέση και τα Play Off, οπότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της για να καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά, αλλά έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Πέρα από τον Μπρέιφορντ που έλειψε και στο προηγούμενο ματς δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 3-0 την Τσέστερφιλντ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει N/G αφού δεν έχει δεχθεί γκολ σε αυτά.