Την παράσταση κλέβουν κυρίως αγώνες από λατινοαμερικάνικες χώρες την Παρασκευή (08/07), με Αργεντινή και Μεξικό σε πρώτο πλάνο. Ας ρίξουμε μια ματιά στις πιο κύριες μεταβολές αποδόσεων, αλλά και στο πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα.

Μια πτώση απόδοσης παρατηρούμε στην Α’ Μεξικού και το ματς Μασατλάν – Τίγκρες. Πέφτει το διπλό στη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς είχε ανοίξει στο 2.30 και πλέον έχει αγγίξει στο 1.95.

Μένουμε στην ίδια διοργάνωση και περνάμε στο παιχνίδι Πουέμπλα – Σάντος Λαγκούνα. Σε αυτόν τον αγώνα, και πάλι η νίκη της φιλοξενούμενης σημειώνει κάθοδο. Αρχικά εντοπιζόταν στο 3.60 και τώρα είναι στο 3.10.

Και πάλι στη Λατινική Αμερική θα παραμείνουμε και θα προχωρήσουμε στην Α’ Αργεντινής για την αναμέτρηση Ροσάριο Σεντράλ – Σαρμιέντο. Άλλο ένα διπλό υποχωρεί σήμερα, με την τιμή του από το αρχικό 3.80 να έχει καταλήξει σε απόδοση 3.40.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το προσεχές παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Βίλα Νόβα – Μπαΐα Σαλβαδόρ για τη Β’ Βραζιλίας. Ανέρχεται στα 13.489€ με το 37,97% να έχει πονταριστεί στο διπλό.

Ο αγώνας Ντροχέντα Γιουνάιτντ – Νταντάλκ για την Α’ Ιρλανδίας είναι επόμενος, με 8.166€. Εξ αυτών, το 55,61% έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Και πάλι για το ίδιο πρωτάθλημα είναι το επόμενο ματς, Σέλμπουρν Δουβλίνου – Φιν Χαρπς. 2.339€ έχει συγκεντρώσει μόλις για την ώρα και από αυτά το 46,84% έχει τοποθετηθεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 15:30 και ενδέχεται να μεταβληθούν.