Σε άνοδο ο άσσος της Ελλάδας

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το σημερινό κουπόνι οπαπ, με τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να έχουν την τιμητική τους, τη στιγμή που δράση υπάρχει και στη Βραζιλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Πτώση αποδόσεων

Πάμε να δούμε τις πιο αξιοσημείωτες πτώσεις στα εμπορικά παιχνίδια, όπου υπάρχει μεγάλη πτώση στο παιχνίδι Φλαμένγκο – Μπαϊα, όπου το “διπλό” έχει πέσει στο 6,50 από το 8,00, σημειώνοντας πτώση 18,8%.

Περνάμε στα Προκριματικά του Μουντιάλ και το παιχνίδι Παραγουάη – Χιλή. Εδώ υπάρχει ενδιαφέρον στην πτώση του “άσσου”, ο οποίος υποχώρησε από το 2,60 στο 2,20 και παρουσιάζει πτώση 15,4%.

Συνεχίζουμε με παιχνίδι από τα Προκριματικά και συγκεκριμένα το Ρουάντα – Μάλι. Εδώ θα μας απασχολήσει το “διπλό”, το οποίο βρίσκεται σε καθοδική πορεία, καθώς από το 1,80 έπεσε στο 1,53 και παρουσιάζει πτώση 15,0%.

Τελευταίο παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον είναι το Ελλάδα – Ισπανία, όπου ο άσσος έχει ανέβει στο 7,50 από το 8,50.