Τα πρωταθλήματα Βελγίου, Αυστρίας και Γερμανίας κεντρίζουν σήμερα Σάββατο το ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Η πρώτη μεγάλη πτώση σημείου παρατηρείται στο πρωτάθλημα του Περού και την αναμέτρηση Ατλέτικο Γκράου – Καχαμάρκα, όπου ο άσσος έχει υποχωρήσει στο 1.83 από το 2.70, έχοντας πτώση 32.2%.

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Β’ Φινλανδίας και το παιχνίδι Πέπο – TPS Τουρκού, όπου και εδώ υπάρχει μεγάλη πτώση στον άσο, ο οποίος άνοιξε στο 6.50 και έχει πέσει στο 4.75.

Τελευταίο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το Αρμπρόουθ – Ερντριόνιανς για το Λιγκ Καπ Σκωτίας, όπου εδώ κινείται πτωτικά το “διπλό”, καθώς από το 4.75 έχει υποχωρήσει στο 3.50.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο από αυτά που δεν έχουν διεξαχθεί είναι το Αννόβερο – Σαν Πάουλι για τη Β’ Γερμανίας. Έχει συγκεντρώσει 39.586€ και το 42,46% του τζίρου έχει πέσει στον άσσο.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Γιέρβ, η οποία έχει συγκεντρώσει 22.764€ και το 85,24% έχει ποντάρει στον άσσο.

Στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας υπάρχει ο αγώνας Ούλου – Μαριεχάμν για το πρωτάθλημα Φινλανδίας. Εδώ έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 15.162€ με τα πονταρίσματα να είναι μοιρασμένα.

Δείτε ποια είναι τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο.

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:35.