*31η αγωνιστική
*Στον πρώτο γύρο: Έμπσφλιτ – Ρότσντεϊλ 2-2
*Η Έμπσφλιτ έχει κερδίσει στη μοναδική επίσκεψη της σε αυτό το γήπεδο.
ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ
Προηγούμενο ματς: Η Ρότσντεϊλ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Όλνταμ, με τέρμα του Φόντοπ – Τάλουμ στο 17ο λεπτό.
Η Ρότσντεϊλ έχασε με 0-1 εντός έδρας από την Όλνταμ, πρώτη της ήττα έπειτα από τρεις σερί νίκη, μόλις δεύτερη στους οκτώ τελευταίους αγώνες που έχει και πέντε νίκες σε αυτό το διάστημα.
Στο γήπεδό της ξεκίνησε τη σεζόν με 2/2 ισοπαλίες, έχοντας στη συνέχεια πέντε ήττες, μία ισοπαλία και εννιά νίκες.
Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τελευταία που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο, ισόβαθμη με δύο ομάδες που είναι εκτός πρώτης επτάδας που οδηγεί στα πλέι οφ για την άνοδο!
Όμως είναι η ομάδα με τα λιγότερα παιχνίδια στην κατηγορία και την περιμένει αγωνιστικός μαραθώνιος. Έχει πέντε (!) παιχνίδια λιγότερα από την κορυφή, από την οποία βρίσκεται στο -21!
Στατιστικά
*8/10 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της
*7/10 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
ΕΜΠΣΦΛΙΤ ΓΙΟΥΝ.
Προηγούμενο ματς: Η Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Χάλιφαξ, με το πρώτο γκολ να το δέχεται από τον Τόμας στο 12’, ενώ ο Κουκ στο 69’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ έχασε με 2-0 εκτός έδρας από την Χάλιφαξ και ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη με τον Τζος Ράιτ στον πάγκο! Τουλάχιστον τώρα τελευταία φέρνει και κάποιες ισοπαλίες, μαζεύοντας βαθμούς, αν και μάλλον δεν είναι αρκετοί. Πάντως έχασε τους δύο τελευταίους αγώνες της έπειτα από τέσσερις σερί ισοπαλίες.
Συνεχίζει να μην έχει νίκη εδώ και 27 αγώνες, από τις 14 Σεπτεμβρίου, με 16 ήττες σε αυτό το διάστημα, ενώ γενικώς έχει μόνο μία νίκη σε όλη τη σεζόν, επί της Χάρτλπουλ εντός έδρας!
Μακριά από την έδρα της δεν έχει νίκη σε 17 αγώνες τη φετινή σεζόν, με 12 ήττες σε αυτό το διάστημα. Αν βάλουμε και την περσινή σεζόν, έχει να κερδίσει από τις 24 Φεβρουαρίου εκτός!
Γι’ αυτό και είναι πάντα ουραγός του πρωταθλήματος, μένοντας πάλι αρκετά πίσω από τις θέσεις παραμονής, ούσα στο -16 για την ακρίβεια, έχοντας τη χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Και αν συνεχίσει έτσι, πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι γι’ αυτήν ως το τέλος της σεζόν και μάλλον θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί.
Στατιστικά
*Δύο σερί N/G στα τελευταία παιχνίδια της
*6/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της
*Πέντε σερί under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.
