Ανάλυση - Προγνωστικά

ΡΟΝΤΣΝΤΕΪΛ

Με δύο σερί νίκες οι γηπεδούχοι κατάφεραν να παραμείνουν στο -4 από την 6η θέση της βαθμολογίας και ελπίζουν ακόμα για μια θέση στα Play Off me τέσσερα ματς να απομένουν. Σίγουρα η Τζίλιγχαμ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, αφού θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην 6η θέση που βρίσκεται σήμερα. Οι Μπάνι και Λέινγκ αντικαταστάθηκαν για να πάρουν ανάσες λόγω της εύκολης νίκης με 3-0 απέναντι στην Μπλάκπουλ και θα είναι φρέσκοι.

«Ο προπονητής μας, μας ξεκαθάρισε αμέσως μετά το τέλος του ματς με την Μπλάκπουλ, ότι η νίκη αυτή δεν θα σημαίνει τίποτα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε και την Τζίλιγχαμ. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λοιπόν, για εμάς, τον κόσμο μας και τον προπονητή μας» τόνισε ο Άσλι Ίστχαμ.

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 3-0 την Μπλάκπουλ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Τα τρία τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Over 2,5.

ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Η Τζίλιγχαμ μοιάζει να έχει κυριευθεί από το άγχος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, καθώς έχει κάνει ισάριθμες ήττες και πλέον βρίσκεται στην 6η και τελευταία θέση που χαρίζει παρουσία στα Play Off, στο +2 από την Μπάρνσλεϊ και στο +4 από την Ρόντσντεϊλ, το οποίο σε περίπτωση ήττας θα γίνει +1. Αν θέλει να μην γκρεμίσει ό, τι έχτιζε τόσο καιρό μέσα σε τέσσερις αγωνιστικές, θα πρέπει να σοβαρευτεί άμεσα.

Προηγούμενο ματς: Έχασε 2-0 από την Πορτ Βέιλ εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει Under 2,5.