Πτωτικά ο άσος της Αντάλια, στη Σέριε Α ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Παρασκευής (21/10), με τα παιχνίδια από την Σέριε Α και Μπουντεσλίγκα να ξεχωρίζουν. Πάμε να δούμε τα ματς με τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα, καθώς και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Τουρκίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Ανταλιασπόρ – Ιστανμπουλσπόρ. Ο άσος έχει κατέβει αρκετά, αφού από το 2.95 έχει καταλήξει πια στο 1.72.

Μεταφερόμαστε στην ανώτερη κατηγορία της Ιρλανδίας και το παιχνίδι Ντάνταλκ – Σλίγκο Ρόβερς. Η απόδοση του διπλού έχει πέσει αισθητά. Συγκεκριμένα, από το 4.00 έχει φτάσει πλέον στο 3.30.

Στη Β’ Ισπανίας  τώρα και τον αγώνα Γρανάδα – Σαραγόσα, υπάρχει κάθοδος στην τιμή νίκης των φιλοξενούμενων. Ειδικότερα, το διπλό έχει σημειώσει πτώση από την απόδοση 4.50 ως το 3.80.

Τζίροι Στοιχήματος

To ματς που συγκεντρώνει τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα είναι το Γιουβέντους – Έμπολι για τη Σέριε Α. Έχουν πονταριστεί ως τώρα 186.911€ και το 69,48% εξ αυτών έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Στη σχετική κατάταξη ακολουθεί η αναμέτρηση Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν για τη Λιγκ 1. Τα 119.207€ έχει φτάσει ο τζίρος της, με το 75,19% από αυτά να έχουν κατεύθυνση το διπλό.

Ακόμη ένας αγώνας με υψηλό τζίρο είναι το παιχνίδι Μάιντς – Κολωνία για την Μπουντεσλίγκα αφού 90.807€ έχουν παιχτεί σε αυτό μέχρι στιγμής. Το 45,40% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:30