+19

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 14 / 10 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Στοίχημα Περιφερειακές Εκλογές: Οι υποψήφιοι και τα φαβορί

Εκλογές Στοίχημα

Τριπλή εκλογική αναμέτρηση θα έχουμε στην Ελλάδα στις 26 Μαίου. Συγκεκριμένα, οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να ψηφίσουν στις Δημοτικές Εκλογές, τις Περιφερειακές Εκλογές, και τις Ευρωεκλογές. Ο Stoiximan δεν μένει εκτός του εκλογικού «πυρετού» και προσφέρει συναρπαστικές αγορές. Έτσι, στο Stoiximan.gr εντοπίζονται και οι επιλογές για τις Περιφερειακές Εκλογές.

Όπως αναφέρθηκε, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαίου. Έτσι, οι παίκτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν στις σχετικές επιλογές του Stoiximan μέχρι και τις 07:00 εκείνης της ημέρας.

Δείτε τις αποδόσεις για τη 2η Κυριακή των Εκλογών (Κλικ Εδώ)

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Φαβορί και Αουτσάιντερ

Σε πολλές περιφέρειες, τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεκαθαρίσει, με τα φαβορί να είναι ισχυρά. Σε άλλες πάλι, αναμένεται να υπάρξει σκληρή μάχη. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει χρόνος μέχρι τη διεξαγωγή των Περιφερειακών Εκλογών, και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Εξάλλου, όλα κινούνται με βάση τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Η κατάσταση επομένως, παραμένει ρευστή, όσο κι αν κάποιοι υποψήφιοι νιώθουν μια μεγαλύτερη σιγουριά. Η ενότητα εκλογές στοίχημα, είναι… καυτή και υπάρχουν λόγοι για αυτό!

Ένα από τα ντέρμπι των συγκεκριμένων εκλογών, αφορά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εκεί, ο Χριστόδουλος Τοχίδης είναι οριακό φαβορί, απέναντι στον Χρήστο Μέτιο. Οι αποδόσεις των δύο υποψηφίων στον Stoiximan δεν έχουν μεγάλη διαφορά και επιβεβαιώνουν ότι ο νικητής θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εξίσου αμφίρροπη αναμέτρηση είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Πέτρος Τατούλης μοιάζει ο πιο πιθανός νικητής, σύμφωνα με το Stoiximan.gr. Ωστόσο, από κοντά τον ακολουθεί ο Παναγιώτης Νίκας. Και σε αυτήν την περίπτωση, οι τιμές των υποψηφίων δεν έχουν σημαντική απόσταση.

Όσον αφορά τώρα τις πιο μεγάλες περιφέρειες, στην Αττική υπάρχει ένα πρόσωπο που δείχνει ότι είναι το φαβορί. Ο λόγος γιατ ον Γιώργο Πατούλη, που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία και φαίνεται να απέχει πολύ από τους διώκτες του. Αμέσως μετά, έπεται η νυν περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Την πεντάδα κλείνουν οι Γιάννης Σγουρός, Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Πρωτούλης. Οι αποδόσεις σε όλες τις επιλογές, εκτός του Γιώργου Πατούλη, κινούνται σε υψηλά επίπεδα. το μόνο σίγουρο είναι ότι η νίκη στην Περιφέρεια Αττικής δεν έχει κριθεί.

Στην Κεντρική Μακεδονία, το προβάδισμα το έχει ο νυν περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ.Τζιτζικώστας είναι ξανά υποψήφιος και έχει σοβαρές πιθανότητες για το… repeat. Παρόλα αυτά, άξιες αναφοράς είναι και οι συμμετοχές του Χρήστου Παπαστεργίου, του Σωτήρη Αβραμόπουλου και του Φίλιππου Γκανούλη. Ειδικά ο πρώτος εκ των τριών, προβάλλει ως ο πιο αξιόμαχος αντίπαλος του Απόστολου Τζιτζικώστα. Το… «μπαμ» με τη νίκη του κ.Παπαστεργίου παίζεται σε κορυφαία απόδοση στον Stoiximan!

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Περιφερειακές Εκλογές Στοίχημα με πλήθος αγορών

Εκτός των παραπάνω, ο Stoiximan προσφέρει επιλογές για το νικητή σε επτά ακόμη περιφέρειες (Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων). Σε κάθε αναμέτρηση οι αγορές είναι πολλές, και οι αποδόσεις υψηλές. Ειδικά, στους υποψηφίους που φιγουράρουν ως αουτσάιντερ, τα νούμερα προκαλούν το ενδιαφέρον.

Οι επιλογές του Stoiximan.gr για τις Περιφερειακές Εκλογές 2019, κλείνουν στις 26 Μαίου, και ώρα 07:00. Φυσικά, στον Stoiximan μπορείτε να βρείτε και τις αγορές για τις Δημοτικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε επίσης

Η Stoiximan γιορτάZEI την εξυπηρέτηση

H Stoiximan, η μεγαλύτερη GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, δίνει δυναμικό παρών...