“Πέφτουν” Σίλκερμποργκ και Τζουργκάρντεν

Νέα εβδομάδα ξεκινά με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.
Στη Serie A και την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο, πτωτικά κινείται το διπλό. Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο νίκης των Λατσιάλι παιζόταν στο 3.20, πλέον το βρίσκουμε στο 2.90΄.
Στην Α’ Σουηδίας, πέφτει ο άσσος στον αγώνα ανάμεσα στην Τζουργκάρντεν και τη Μάλμε. Το συγκεκριμένο σημείο άνοιξε στο 2.55, υποχώρησε στο 2.45 και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 2.15.
Στην Α’ Δανίας και το παιχνίδι Σλίκεμποργκ – Μίντιλαντ “κατρακυλά” ο άσσος. Η Μίντιλαντ προσφερόταν στο 2.80, αλλά η απόδοση της βρίσκεται τώρα στο 2.50.
Τζίροι στοιχήματος
Στο ανταλλακτήριο, το παινχίδι με το μεγαλύτερο τζίρο μέχρι στιγμής είναι το Νιουκάστλ – Άρσεναλ. Περίπου 330.000€ έχουν παιχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το 55% να έχει τοποπθετηθεί στη νίκη των Κανονιέρηδων.
Ακολουθεί η αναμέτρηση Σαμπντόρια – Φιορεντίνα για την 1η κατηγορία της Ιταλίας. Λίγο κάτω από τις 240.000€ ο τζίρος, με το διπλό να παίρνει το μεγαλύτερο ποντάρισμα, το 58% περίπου του συνολικού τζίρου.
Διάβασε επίσης

Τρομερή πτώση διπλού στην Παραγουάη, ο τζίρος σε Βραζιλία

Μεγάλη πτώση στον άσο της Μποέμιανς

“Διπλά” σε πτώση σε Νορβηγία και Σουηδία

Σε πτώση άσοι στο MLS, ο τζίρος σε Λ. Αμερική

Πέφτουν διπλά σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα

Μεγάλα πονταρίσματα σε άσσους – Στη Σουηδία οι τζίροι

Μεγάλη πτώση “διπλού” στο Μαρόκο

Σε ελεύθερη πτώση διπλά σε Αργεντινή και ΗΠΑ, ο τζίρος σε Βραζιλία

Τρομερή πτώση στον άσο της Φιν Χαρπς
