Πιο έντονοι οι ρυθμοί στο κουπόνι της Κυριακής (10/07), καθώς υπάρχει αυξημένο πλήθος αγώνων συγκριτικά με τις καθημερινές τελευταία. Τα φώτα πέφτουν κατά κύριο λόγο σε διοργανώσεις στη Βόρεια Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Πάμε να δούμε τις μεταβολές αποδόσεων που ξεχωρίζουν, αλλά και το πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα.

Πάμε πρώτα στην Α΄ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Λίλεστρεμ – Βίκινγκ. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ωστόσο το διπλό έχει υποχωρήσει κατά 22.5%. Συγκεκριμένα, είχε ανοίξει στο 4.00 και πλέον εντοπίζεται στο 3.10.

Στη Β’ Σουηδίας περνάμε και στο ματς Σκέβντε – Έργκριτε. Η νίκη των φιλοξενούμενων βρίσκεται σε κάθοδο, έχοντας αρχική τιμή 3.50 και τώρα φτάνοντας το 2.90.

Επόμενη στάση η Α’ Μεξικού και το παιχνίδι Κερέταρο – Νεκάξα. Σε αυτό πέφτει το διπλό όπως παρατηρούμε. Ειδικότερα, είχε απόδοση στο 3.50 και πια έχει αγγίξει το 2.90.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, ο μεγαλύτερος όγκος των τζίρων στην αγορά 1Χ2 έχει κατευθυνθεί στην ανώτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Πρώτο έρχεται με βάση τα νούμερα το ματς Κορίνθιανς – Φλαμένγκο, με 69.277€ και το 38,46% να έχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Επόμενο είναι από το ίδιο πρωτάθλημα το παιχνίδι Φορταλέζα – Παλμέιρας. Εδώ ο τζίρος είναι στα 61.172€, με το 44,85% εξ αυτών να έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Μια αναμέτρηση που προαναφέραμε ακολουθεί, Σκέβντε – Έργκριτε για τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας. 58.474€ έχει συγκεντρώσει, με το 43,60% να έχει στοιχηματιστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 13:20 και ενδέχεται να μεταβληθούν.