Πέφτουν διπλά σε Ολλανδία και Ισπανία – Ο τζίρος στο Nations League

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Άλλη μια μέρα είναι αυτή η Παρασκευή (23/09) που τα βλέμματα πέφτουν σε εθνικές ομάδες και τους αγώνες τους στο Nations League. Ας δούμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Δράση υπάρχει και στη Β’ Ολλανδίας, όπου βλέπουμε σημείο σε πτώση στην αναμέτρηση Τοπ Ος – Βίλεμ. Το διπλό έχει καταγράψει κάθοδο από το 1.95 ως το 1.60.

Και στη Β’ Ισπανίας υποχωρεί απόδοση και συγκεκριμένα στο ματς Σπόρτινγκ Χιχόν – Ιμπίθα. Από το 5.50 όπου εντοπιζόταν η νίκη των φιλοξενούμενων έχει πια φτάσει στο 3.80.

Αλλά και στο Nations League παρατηρούμε σημείο να έχει καθοδική πορεία. Άλλο ένα διπλό σήμερα πέφτει, αυτή τη φορά στο παιχνίδι Ιταλία – Αγγλία. Άνοιξε σε απόδοση 2.80 και η τιμή του είναι στο 2.38.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι Στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, στις αγορές 1Χ2 το παιχνίδι με τον μεγαλύτερο τζίρο είναι το Γερμανία – Ουγγαρία για το Nations League. Έχει μαζέψει 320.355€ και από αυτά το 75% έχει κατεύθυνση τον άσο.

Και πάλι από την ίδια διοργάνωση ξεχώρισε ο αγώνας Ιταλία – Αγγλία, με ποσό 241.024€. Το 39% έχει πέσει στη νίκη των φιλοξενούμενων και το 31% σε αυτή των γηπεδούχων.

Ακολουθεί το ματς Βουλγαρία – Γιβραλτάρ. Το συντριπτικό 82% έχει τοποθετηθεί στον άσο σε αυτή την περίπτωση.

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:15