*Φάση των «16» του Κυπέλλου Τσεχίας. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Στο πρωτάθλημα (1/10): Παρντούμπιτσε – Μπάνικ Οστράβα 0-1

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*Μόλις μια εντός έδρας νίκη έχει η Παρντούμπιτσε απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα (1-2-5).

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ντούκλα Πράγας εντός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Άνοιξε το σκορ στο 34′, αλλά ισοφαρίστηκε στο 60′.

Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την συνέχεια, παραχώρησε ισοπαλία στην Ντούκλα Πράγας και έμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα (2-2-0). Δίκαιο αποτέλεσμα, αφού οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο και οι ευκαιρίες ήταν εξαιρετικά μοιρασμένες. Η ίδια πάντως δεν έπιασε τα στάνταρ των προηγούμενων αγώνων και πρέπει να αισθάνεται τυχερή με την έκβαση του αγώνα και τον βαθμό που απέσπασε.

Παραμένει πάντως πάνω από την ζώνη και κατάφερε με αυτό το μίνι ντεμαράζ να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει. Τραυματίες οι Αλιγιάγκιτς, Νταρμοβζάλ, Μάσεκ, Βάτσεκ και Κονέτσνι.

Στατστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

Καταπληκτική Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
bet365-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Σλάβια Πράγας εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 55′, ενώ δέχτηκε δεύτερο γκολ στο 62′.

Δεν περίμενε φυσικά το παιχνίδι με την Σλάβια Πράγας για να αλλάξει την μοίρα της και υπέστη ήττα στο ρελαντί με 2-0 από την πρωτοπόρο. Δεν δείχνει την παραμικρή βελτίωση όσο περνούν οι αγωνιστικές και δεν λέει να βγει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει από την αρχή της χρονιάς.

Δεν αποκλείεται να κινδυνέψει αν συνεχίσει έτσι και ούσα στην προτελευταία θέση, το κύπελλο δεν αποτελεί βασική προτεραιότητα. Πολλά και τα αγωνιστικά θέματα, λαβωμένη παρουσιάζεται σε ακόμη ένα παιχνίδι.

Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΠΑΡΝΤΟΥΜΠΙΤΣΕ – ΜΠΑΝΙΚ ΟΣΤΡΑΒΑ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ