Ο Ζόνας Τορό αγωνίζεται ως επιθετικός και η ομάδα του είναι ο Λεβαδειακός, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.


Τις υπηρεσίες του στον Λεβαδειακό για τον επόμενο ένα χρόνο θα προσφέρει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζόνας Τόρο, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Σάο Πάολο, ενώ αγωνίστηκε ως δανεικός σε Σπορτ Ρεσίφε και Ατλέτικο Γκοϊνιένσε.

Ανακοίνωση για τον δανεισμό του 23χρονου επιθετικού εξέδωσε ο Παναθηναϊκός: “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Ζόνας Τορό στον Λεβαδειακό. Στην ομάδα της Βοιωτίας ο Τορό θα παραμείνει έως τον Ιούνιο του 2023″.

Ζόνας Τορό: Το Who is Who

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζόνας Τορό γεννήθηκε τον Μάιο του 1999 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες των Πριμαβέρα και Σάο Πάολο. Από το 2019 έως το 2022 είχε συνολικά 37 συμμετοχές και πέντε γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ το 2021 αγωνίστηκε ως δανεικός στις Σπορτ Ρεσίφε και Ατλέτικο Γκοϊνιένσε. Έχει αγωνιστεί μάλιστα και οκτώ φορές με την U20 της Εθνικής Βραζιλίας. Για τον επόμενο ένα χρόνο θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Λεβαδειακό, ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό.