Σε άνθιση δείχνει να βρίσκεται το διαδικτυακό στοίχημα όπως και τα τυχερά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη. Μετά την Ελλάδα και τις νέες άδειες που θα δοθούν σε online παρόχους, σειρά πήρε και η Ολλανδία.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος!

Η ολλανδική ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών Kansspelautoriteit (KSA) επιβεβαίωσε ότι το επόμενο διάστημα θα εκδώσει 35 καινούριες αδειοδοτήσεις διαδικτυακού παιχνιδιού.

Με την εφαρμογή του νέου νομοσχεδίου για διαδικτυακό στοίχημα (KOA) που τεθεί σε ισχύ την 1η Απριλίου, η KSA θα πρέπει να χορηγήσει περισσότερες άδειες για ιστοσελίδες. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές αφορούν online στοιχηματικές και live καζίνο που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο.

Η έκθεση της KSA για το 2020 ανέφερε ότι οι προετοιμασίες για τον έλεγχο των διαδικτυακών παρόχων είχαν ήδη ξεκινήσει από πέρσι. Τώρα και έχοντας κάνει τη σχετική προεργασία οι εξελίξεις αναμένεται να είναι σχετικά γρήγορες. Από την 1η Απριλίου, η ρυθμιστική αρχή θα ξεκινήσει την επεξεργασία αιτήσεων για άδειες, προτού ανοίξει η ολλανδική αγορά τυχερών παιχνιδιών την 1η Οκτωβρίου.

Η έκθεση δείχνει επίσης ότι η Αρχή έχει αναθεωρήσει την αποστολή και το έργο της λόγω της νέας νομοθετικής πράξης και των συνθηκών της αγοράς. Πρώτα είχε επικεντρωθεί στο σλόγκαν «ασφαλές παιχνίδι σε μια δίκαιη αγορά», αλλά τώρα αυτό έχει πλέον αλλάξει σε «ασφαλές παιχνίδι».

Ο πρόεδρος της KSA, Ρενέ Γιάνσεν, δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής για το θέμα: «Στην ουσία, η δουλειά μας περιστρέφεται γύρω από τα συμφέροντα του παίκτη. Μια δίκαιη αγορά παραμένει ένας σημαντικός στόχος, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ένα μέσο που επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν με ασφάλεια»

Μόλις το KOA μπει σε ισχύ, η KSA θα έχει πρόσθετες εξουσίες για την αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας στην ολλανδική αγορά στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα