+25

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 04 / 07 / 2022

Στοιχηματικές με την Καλύτερη Γκανιότα της χρονιάς

Betarades στοιχηματικές γκανιότα

Το στοίχημα αποτελεί έναν τρόπο διασκέδασης και στην Ελλάδα. Οι παίκτες  λοιπόν, είναι λογικό να αναζητούν την στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς που μας πέρασε. Το 2020 είχε τις δυσκολίες του με τις αναβολές σε όλα τα σπορ. Ωστόσο, από τον Ιούνιο και μετά η δράση επέστρεψε για τα καλά. Έτσι, αυξήθηκε και πάλι το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να γνωρίζουν ποιά ιστοσελίδα έχει τις κορυφαίες αποδόσεις και τη μικρότερη γκανιότα στα αθλήματα που τους απασχολούν. Έτσι, το παιχνίδι γίνεται υπό καλύτερες προϋποθέσεις. Το Betarades.gr λοιπόν, πραγματοποίησε έρευνα για να βρει ποιά είναι η κστοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς.

Στην έρευνα συμμετείχαν οι εξής 16 στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και διεκδίκησαν τον τίτλο για την στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς:

 • Vistabet
 • Sportingbet
 • Bwin
 • Bet365
 • Stoiximan
 • Betstars
 • Netbet
 • Winmasters
 • Goalbet
 • Betrebels
 • Championsbet
 • Pamestoixima.gr
 • Interwetten
 • Tipbet
 • Betshop

Τα κριτήρια που αναλύθηκαν για να διαπιστωθεί ποια είναι όντως η στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς ήταν πολλά. Οι αποδόσεις σε διάφορες εμπορικές αγορές, ανάλογα με το σπορ. Και φυσικά το ποσοστό της γκανιότας που είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Όσο πιο μικρή είναι η γκανιότα, τόσο το καλύτερο για τους παίκτες. Ελήφθη λοιπόν υπόψιν και αυτό, για να προκύψει ο νικητής.

Τα γεγονότα που εξετάστηκαν για να βγει το τελικό αποτέλεσμα ήταν τα εξής:

 • Ιανουάριος: Super Bowl (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο)
 • Φεβρουάριος: Αυστραλιανό Όπεν (Τένις)
 • Φεβρουάριος: Μποξ
 • Ιούνιος: Ποδόσφαιρο
 • Ιούλιος: Φόρμουλα 1
 • Αύγουστος: Γύρος της Γαλλίας (Ποδηλασία)
 • Σεπτέμβριος: Γαλλικό Όπεν (Τένις)
 • Οκτώβριος: NFL (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο)
 • Νοέμβριος: Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Υπενθύμιση ότι τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται βασίζονται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαφέρουν αν ελεγχθούν ξανά. Να σημειωθεί επίσης, ότι το 2020 οι bookmakers επηρεάστηκαν σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα. Λόγω αυτού, υπήρξε σύγκριση σε αποδόσεις και αγορές των πιο μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Στοιχηματικές με την Καλύτερη Γκανιότα της χρονιάς

Το στοίχημα εξελίσσεται, και είναι λογικό οι παίκτες να έχουν όλο και μεγαλύτερες απαιτήσεις από τους bookmakers. Είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα χρησιμη η σύγκριση στοιχηματικών εταιριών για να έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα οι παίκτες. Πρέπει να τονιστεί, ότι είναι μεγάλη η σημασία του πλήθους των αγορών σε κάθε άθλημα, σε κάθε αγώνα. Τα μέλη των στοιχηματικών αναζητούν τις περισσότερες αγορές για να έχουν και περισσότερες επιλογές. Από εκεί και πέρα, προχωρούν και σε σύγκριση αποδόσεων για να εντοπίσουν σε ποιόν μπουκ είναι το πιο συμφέρον για αυτούς να ποντάρουν. Οι αποδόσεις λοιπόν, αποτελούν ίσως το πιο σημαντικό κριτήριο για τον παίκτη. Επίσης, μετράει πολύ και η γκανιότα. Όσο πιο χαμηλή είναι, τόσο πιο ευνοϊκό είναι αυτό για τον παίκτη. Οι στοιχηματικές που ερευνήθηκαν κατάφεραν να έχουν μια σταθερότητα στην παρουσία τους και να πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις στις περισσότερες αγορές και τις αποδόσεις τους. Και αυτό σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στην οποία διήρκησε και η έρευνα.

Γιατί είναι η Winmasters η στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς;

Η Winmasters αναδείχθηκε η στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς με βάση την έρευνα του Betarades.gr. Η ιστοσελίδα ξεχώρισε στο Αυστραλιανό Όπεν του Τένις, στο NFL (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο) και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από αυτά τα σπορ πήρε τους περισσότερους πόντους της. Στο Αυστραλιανό Όπεν είχε 4.49% γκανιότα στην αγορά για το νικητή του αγώνα. Επίσης, όσον αφορά το χάντικαπ στα γκέιμ, η Winmasters είχε 6.30% γκανιότα στους άνδρες, και 6.08% στις γυναίκες. Στο NFL, είχε 4.01% γκανιότα στο χάντικαπ και 3.91% συνολική γκανιότα. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είχε 3.72% γκανιότα στο 1Χ2. Έτσι, η ιστοσελίδα κατάφερε να βγει η στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς. Ανέβηκε στην πρώτη θέση από την τρίτη που είχε καταλάβει στην έρευνα του 2019.

Γιατί είναι η Sportingbet και η Vistabet η δεύτερη στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς (ισοβαθμία);

Η Sportingbet και η Vistabet κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στην κατάταξη με τις Στοιχηματικές με την Καλύτερη Γκανιότα της χρονιάς. Τα sites αυτά αναδείχθηκαν ισόπαλα. Η Sportingbet πήρε τους περισσότερους πόντους της από το Super Bowl, το Μποξ και το Γύρο της Γαλλίας στην Ποδηλασία. Είχε από τις πιο χαμηλές γκανιότες στο νικητή του αγώνα στο Super Bowl, με 3.17%. Στα άλλα δύο σπορ είχε επίσης χαμηλή γκανιότα και αρκετές αγροές. Ανέβηκε στη δεύτερη θέση από την τέταρτη που πήρε πέρσι στην ίδια κατάταξη. Η Vistabet με τη σειρά της, ξεχώρισε και αυτή στο μποκ και τον γύρο της Γαλλίας. Επίσης, τα πήγε πολύ καλά στη Φόρμουλα 1. Είχε 43 αγορές για επιλογή και καλές αποδόσεις στο νικητ΄πη του αγώνα και στον πιο γρήγορο στα δοκιμαστικά.

Γιατί είναι η Stoiximan η τρίτη στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς;

Την τρίτη θέση στη σύγκριση των στοιχηματικών εταιριών για το 2020, κατέλαβε η Stoiximan. Ο μπουκ πήρε την πρώτη θέση το 2019 και φέτος παρέμεινε στο βάθρο. Πέρσι είχε δυνατή παρουσία στις αποδόσεις ποδοσφαίρου, και κυρίως στην Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος, ήταν από τις Στοιχηματικές με την Καλύτερη Γκανιότα της χρονιάς στο Αυστραλιανό Όπεν του Τένις, στο Γαλλικό Όπεν και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στο Αυστραλιανό, είχε 6.91% γκανιότα στο χάντικαπ στα σετ στις γυναίκες, και 7.31% στη νικήτρια του πρώτου σετ. Στο Γαλλικό Όπεν είχε 5.29% γκανιότα στους άνδρες για το νικητή του αγώνα. Στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βγήκε πρώτη στο πλήθος των επιλογών που προσέφερε στους παίκτες.

Γιατί είναι η Bwin η τέταρτη στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς;

Η Bwin βγήκε τέταρτη στην έρευνα του Betarades.gr για την στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς. Πέρσι είχε καταλάβει την πέμπτη θέση και φέτος βελτιώθηκε κατά μία θέση. Το 2019 είχε πάρει τους περισσότερους πόντους από το MMA. Το 2020 ήταν ιδιαίτερα δυνατή στο Super Bowl και τη Φόρμουλα 1. Στο πρώτο, είχε 3.17% γκανιότα στο νικητή του αγώνα και 2.56% συνολικά. Επίσης, προσέφερε και πάρα πολλές αγορές στα μέλη της. Στη Φόρμουλα 1, είχε 43 διαφορετικές επιλογές για στοίχημα. Ακόμη, προσέφερε καλές αποδόσεις στο νικητή του αγώνα και στον πιο γρήγορο στα δοκιμαστικά.

Γιατί είναι η Netbet η πέμπτη στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς;

Την πέμπτη θέση στις Στοιχηματικές με την Καλύτερη Γκανιότα της χρονιάς του 2020 πήρε η Netbet. Η ιστοσελίδα ήταν από τις πιο καλές στο NFL (Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο) και στο Μποξ. Στο NFL, είχε 3.64% γκανιότα στις συνολικές αποδόσεις. Επίσης, στο μποξ παρείχε 15 αγορές για στοίχημα στους παίκτες. Ήταν πολύ καλές και οι αποδόσεις της στους γύρους. Αυτές ήταν οι κατηγορίες και τα σπορ που έδωσαν στη Netbet τους περισσότερους πόντους και την έφτασαν στην πέμπτη θέση της κατάταξης.

Σύγκριση στοιχηματικών εταιριών | Σύνοψη

Όπως έγινε φανερό από την παραπάνω ανάλυση, η στοιχηματική με την καλύτερη γκανιότα της χρονιάς 2020 είναι η Winmasters. Η ιστοσελίδα ξεχώρισε στο ποδόσφαιρο και τον Ιούνιο και τον Νοέμβριο. Άλλωστε, πρόκειται για το άθλημα που προσεκλύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επιπλέον, τα πήγε καλά και στο NFL, και στο Γαλλικό Όπεν, και στη Φόρμουλα 1, και αλλού. Η Vistabet, η Sportingbet και η Bwin ξεχώρισαν στο Super Bowl, στο Γύρο της Γαλλίας, στο Μποξ, στη Φόρμουλα 1, στο Super Bowl και σε άλλα σπορ. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της Stoiximan στο Τένις (Αυστραλιανό και Γαλλικό Όπεν). Η Netbet τα πήγε και αυτή πολύ καλά στο τένις, αλλά και στο μποξ. Γενικά, οι στοιχηματικές μπορούν να βελτιωθούν στο πλήθος των αγορών που προσφέρουν και στο ποδόσφαιρο, και κυρίως στα υπόλοιπα αθλήματα και γεγονότα. Να σημειωθεί ότι στην έκτη θέση βρέθηκε η Betrebels και στην έβδομη το Pamestoixima. Η πρώτη ξεχώρισε στο ποδόσφαιρο, το Γαλλικό Όπεν αλλά και στο NFL. Το Pamestoixima κατέλαβε την πρώτη θέση το Νοέμβριο, στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αμφότεροι οι μπουκ έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν κι άλλου του χρόνου, αν βελτιώσουν τις αποδόσεις τους και την γκάμα επιλογών στην ποδηλασία, το μποξ, τη Φόρμουλα 1 και σε άλλα events.

Υπενθύμιση ότι τα αποτελέσματα που παρουσιάζονται βασίζονται σε δεδομένα που συλλέχθηκαν και ελέγχθηκαν κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2020. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαφέρουν αν ελεγχθούν ξανά. Να σημειωθεί επίσης, ότι το 2020 οι bookmakers επηρεάστηκαν σημαντικά από τα παγκόσμια γεγονότα. Λόγω αυτού, υπήρξε σύγκριση σε αποδόσεις και αγορές των πιο μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Διάβασε επίσης

ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ – ΤΣΙΝΤΙΑ

Μπαράζ παραμονής/ανόδου για την Α’ Ρουμανίας. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση που το συνολικό...
Σούπερ Λιγκ

Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ

Βρείτε στο Betarades.gr τα αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2021-2022. Στον παρακάτω πίνακα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε...