Οι 7 κορυφαίοι παίκτες ποκερ στο Twitter!

Ανανεώθηκε:
ποκερ

To Twitter είναι μία εξαιρετική πλατφόρμα για τους επαγγελματίες παίκτες πόκερ. Οι αναρτήσεις στο Twitter είναι μικρές, 280 χαρακτήρες μάξιμουμ, ιδανικό μέγεθος για τους παίκτες πόκερ, οι οποίοι ξεδιπλώνουν το έξυπνο χιούμορ τους με συμπυκνωμένο τρόπο. Στη Ελλάδα μπορείτε να παίξετε online poker στην bet365 μία από τις πλέον αξιόπιστες πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Οι παρακάτω 7 επαγγελματίες παίκτες πόκερ ξέρουν ακριβώς πως να ποστάρουν με έξυπνο τρόπο και έχουν πάνω από 1.5 εκατομμύριο ακολούθους συνολικά. Η λίστα που ακολουθεί δεν περιλαμβάνει αυστηρά τους πιο δημοφιλείς, αλλά τους αγαπημένους του κοινού στο Twitter.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματ Σάλσμπεργκ

Ο κειμενογράφος για την τηλεόραση Ματ Σάλσμπεργκ συχνά ποστάρει στους 12,000 followers του έξυπνα τιτιβίσματα σχετικά με το πόκερ

Ντάνιελ Νεγκρεάνου

Με πάνω από 480,000 followers ο Ντάνιελ Νεγκρεάνου είναι από τους πλέον διασκεδαστικούς παίκτες για να ακολουθήσει κανείς στο Twitter. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών με δυνατές απόψεις για τις εξελίξεις στο χώρο.

Μπάρνι Μπόουτμαν

Ένας από τους καλύτερους Βρετανούς παίκτες, συχνά ποστάρει λακωνικά και με πολύ έξυπνο χιούμορ. Κυνικός και με τάση να σχολιάζει τα τεκτενόμενα όλων των ειδών.

Ντόυλ Μπράνσον

Ο ζωντανός θρύλος του πόκερ Ντόυλ “Texas Dolly” Μπράνσον έχει σχεδόν 400,000 followers και συχνά μοιράζεται πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες από το παρελθόν των WSOP σειρών.

Φιλ Χέλμουτ

Ο Φιλ Χέλμουτ μπορεί να έχει το ψευδώνυμο Poker Brat (παλιόπαιδο), αλλά στον λογαριασμό του στο Twitter ποστάρει κατά κόρον θετικά μηνύματα για τους 280,000 followers του. Γνωστός για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, τον οποίο έχει χτίσει επιμελώς εδώ και πολλά χρόνια, πολλοί είναι αυτοί που τον θαυμάζουν για τα επιτεύγματά του.

Φιλ Άιβι

Μεγάλο κομμάτι των 440,000 ακολούθων του Φιλ Άιβι παρακολουθούν το λογαριασμό του διάσημου παίκτη μόνο και μόνο για να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις στις δικαστικές του υποθέσεις με τα καζίνο. Η ζωή του Άιβι περιλαμβάνει σκάνδαλα και έχει τρομερό ενδιαφέρον.

Τομ Ντουάν

Ο Ντουάν υπήρξε νεαρός παίκτης – φαινόμενο κατά την περίοδο ακμής της Full Tilt. Με 164,000 followers, το διαρκές κυνήγι της επιτυχίας από τον Ντουάν είναι συναρπαστικό για τους χρήστες του Twitter.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ