Ο Μορίς Χόκινς διεύρυνε το προβάδισμά του στο WSOPC!

Ανανεώθηκε:
πόκερ Χόκινς

H σειρά πόκερ World Series of Poker Circuit ξεκίνησε για το νέο έτος και ήδη πέντε χρυσά δαχτυλίδια απονεμήθηκαν στο Choctaw Durant. Ένα από αυτά αποδείχθηκε ιστορικό, αφού ο Μορίς Χόκινς διεύρυνε το προβάδισμά του στη σχετική λίστα κατακτώντας το 14ο της καριέρας του!

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χόκινς ξεπέρασε το εμπόδιο 217 αντιπάλων για να κατακτήσει το  Event #5: $400 No-Limit Hold’em και εισέπραξε 16,898 δολάρια μαζί με το ιστορικό δαχτυλίδι. Πλέον έχει διαφορά δύο δαχτυλιδιών από τους Βαλεντίν Βόρνικου και Τζος Ρέιχαρντ που μετρούν από 12.

“Νιώθω πολύ ωραία. Νιώθω ότι ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου.” είπε ο Χόκινς, που χρειάστηκε περίπου 12 ώρες για να κατακτήσει το τουρνουά.

Ο Χόκινς που κέρδισε το πρώτο του δαχτυλίδι στο Choctaw Durant συμπλήρωσε: “Καθόμουν με περίπου 25 blinds για αρκετή ώρα και κάποια στιγμή είπα μέσα μου είναι ώρα. Πάμε, ας ταρακουνήσουμε τα νερά”

Ο Χόκινς μπήκε στο τελικό τραπέζι με πάνω από 1 εκατομμύριο σε μάρκες, την ώρα που οι περισσότεροι αντίπαλοί του είχαν περίπου 300 χιλιάδες. Χρησιμοποίησε το μεγάλο προβάδισμά του πιέζοντας τα μικρότερα stacks ώστε να φτάσει εύκολα στο heads up απέναντι στον Άντυ Ρόμπινσον, ο οποίος με τη σειρά του έχει κατακτήσει 7 δαχτυλίδια και είναι πολύ έμπειρος σε τέτοιου είδους τραπέζια.

“Παίξαμε πολλά pots τις τελευταίες δύο μέρες, θα μπορούσα να πω πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες εδώ. Δεν είναι έκπληξη ότι σχεδόν σε κάθε τελικό τραπέζι που έχω βρεθεί πετυχαίνω τον Άντυ μπροστά μου. ” είπε ο Χόκινς.

Η κατάταξη στο τελικό τραπέζι:

Θέση Παίκτης Έπαθλο
1 Maurice Hawkins $16,898
2 Andrew Robinson $10,442
3 Kurt Haiss $7,406
4 Billy Sasin $5,359
5 Michail Kotsifis $3,958
6 Phillip Jones $2,985
7 Samuel Murphy $2,299
8 Jesus Gonzalez $1,810
9 Daniel Lowery $1,457
Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ