Ο Ακίλ Μίτσελ Betsson MVP Οκτωβρίου!

Ανανεώθηκε:

O 30χρονος πάουερ φόργουορντ κατέκτησε το βραβείο Betsson MVP  της «Ένωσης»  για τον Οκτώβριο!

Μετά από 4 αγώνες της ΑΕΚ στην ελληνική Basket League και 3 αγώνες στο Basketball Champions League, το βραβείο Betsson MVP του Οκτωβρίου έρχεται στα χέρια του Ακίλ Μίτσελ!

Ο Αμερικανός παίκτης της «Βασίλισσας» ήταν ο κορυφαίος παίκτης της έχοντας στο BCL κατά μέσο όρο 14 πόντους, 8,7 ριμπάουντ και 17,7 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και στο ελληνικό πρωτάθλημα κατά μέσο όρο 15,5 πόντους, 8,25 ριμπάουντ και 19,8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. 

Τα παραπάνω επιτεύγματα για το μήνα Οκτώβριο έδωσαν και το πρώτο βραβείο του Betsson MVP στον Ακίλ Μίτσελ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Betsson για αυτήν την τιμή.

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της ομάδας και βρίσκομαι δυο μήνες στην Ελλάδα» ενώ αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της «Ένωσης» σε Ελλάδα και Ευρώπη, στους συμπαίκτες του και τη ζωή στη χώρα μας και ταυτόχρονα προειδοποίησε τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ για το επόμενο Betsson MVP βραβείο πως αυτό θα καταλήξει και πάλι στα χέρια του!

Δείτε το βίντεο για τον Betsson MVP του μήνα Οκτωβρίου