*23η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Έμεν – Ντε Γκράαφτσαπ 3-0

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με 2-3 γκολ

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (3-1-3).

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Ουτρέχτη Β εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους (43′), αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης (88′).

Συνεχίζεται η αγωνιστική καμπή των τελευταίων εβδομάδων, μιας και χάνει συνεχώς βαθμούς και μάλιστα σε φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Δεν κατάφερε να κερδίσει την αδύναμη Ουτρέχτη Β, η εμφάνισή της δεν ήταν η ενδεδειγμένη και δίκαια περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, αφού οι καλές φάσεις ήταν μοιρασμένες μπροστά από τις δύο εστίες.

Αυτό ήταν το δεύτερο ματς με τον Μαρίνους Νταϊκχάουζεν στον πάγκο της, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει την παραμικρή βελτίωση (0-1-1) και είναι εμφανές πως χρειάζεται χρόνο. Παρόλα αυτά, ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος και πλέον έχει βάλει σε ρίσκο την συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ ούτε λόγος γίνεται για τις δύο πρώτες θέσεις. Νοκ άουτ τέθηκε ο αμυντικός Μπέσελινκ, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι δίνονται οι Σχόπεμα, Ελ Τζεμπλί και Φαν ντερ Χέιντε.

Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Ν/G

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 από την ΦΚ Αϊντχόφεν εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Μολονότι προηγήθηκε στο ξεκίνημα (3′), είδε την αντίπαλο να ανατρέπει ολικά την κατάσταση στην επανάληψη (61′, 73′).

Εμφανώς ανέτοιμη έδειξε στο πρώτη της επίσημο παιχνίδια για το 2025 η Έμεν, αφού ηττήθηκε στην έδρα της από την ΦΚ Αϊντχόφεν και μάλιστα με ολική ανατροπή (1-2). Μπήκε δυνατά αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ενώ είδε την φιλοξενούμενη να χάνει πολλές ευκαιρίες και για παραπάνω τέρματα. Έμεινε έτσι μακριά από τις νίκες για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι (0-2-3).

Μολονότι εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα, το ντεφορμάρισμα των τελευταίων εβδομάδων την έφερε μετά από πολύ καιρό εκτός οκτάδας. Έχει φυσικά παιχνίδι λιγότερο, αλλά καλείται να ανεβάσει άμεσα την απόδοσή της για να πετύχει τους στόχους της. Τέθηκαν εκτός ο επιθετικός Λαντού και ο μέσος Βάγκνερ.

Στατιστικά

*7/8 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ – ΕΜΕΝ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ