Netbet: Πλήθος αγορών Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (27/11)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Στις 22:00, Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα κοντράρονται για την 15η αγωνιστική της La Liga, με την Netbet, να διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές προσφορές.

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ισοπαλία έμεινε η Βιγιαρεάλ με την Θέλτα, στο ”Μπαλαΐδος” με 1-1 στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Ήταν η κυρίαρχη στις φάσεις στο πρώτο μέρος αλλά έπειτα έριξε ρυθμούς. Η δράση στα γκολ ξεκίνησε στο 27΄με τον Μορένο να παίρνει το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος παραβίασε την εστία της και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο 72΄. Στον βαθμολογικό πίνακα είναι στην 12η θέση με 16 βαθμούς. Έρχεται από ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντός έδρας (0-2).

Στις νίκες επέστρεψε η Μπαρτσελόνα επικρατώντας με 1-0 επί της Εσπανιόλ στο ”Καμπ Νου” στο πλαίσιο της περασμένης αγωνιστικής. Βρίσκεται στην 7η θέση με 20 βαθμούς. Με τον Ντεπάι να φέρνει την νίκη στην ομάδα στο 48΄από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι ”μπλαουγκράνα” παραμένουν αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς τους. Μεσοβδόμαδα αντιμετώπισε εντός έδρας την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς, σημειώνοντας λευκή ισοπαλία.

Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις της Netbet, με ελάχιστη διαφορά η Μπαρτσελόνα έχει το προβάδισμα. Πιο ειδικά, ο άσος βρίσκεται στο 2.65, η ισοπαλία στο 3.40, και το διπλό στο 2.55.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς της Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα, σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι (στο 1.65 το Goal/Goal)
  • Στους τέσσερις από τους πέντε πρόσφατους αγώνες της Μπαρτσελόνα, το πρώτο μέρος έληξε “Χ” (στο 2.15 η ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777‍ | Παίξε Υπεύθυνα