Netbet: Έμπολι – Γιουβέντους με ευρεία γκάμα αγορών (26/02)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Έμπολι και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 27η αγωνιστική της Σέριε Α και η Netbet έχει στην πλατφόρμα της πλήθος στοιχηματικών επιλογών για την αναμέτρηση.

Σε κακό “φεγγάρι” βρίσκεται η Έμπολι, που δεν μπορεί να… σταυρώσει νίκη εδώ και δέκα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο απολογισμός της σε αυτό το διάστημα είναι πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Τελευταία έχασε μακριά από το γήπεδό της από τη Σαμπντόρια με 2-0. Όσον αφορά τη βαθμολογία της Σέριε Α, καταλαμβάνει τη 12η θέση, σε απόσταση ασφαλείας 9 πόντων από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Έμπολι – Γιουβέντους στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχει χάσει η Γιουβέντους εδώ και 12 συνεχόμενες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της στη Σέριε Α αναδείχτηκε ισόπαλη στο ντέρμπι του Τορίνο με την ομώνυμη ομάδα με 1-1. Το ίδιο σκορ σημειώθηκε στη συνέχεια και στο παιχνίδι της για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βιγιαρεάλ. Πρόσφατα, εξασφάλισε εισιτήριο στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια κερδίζοντας με 2-1 τη Σασουόλο. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος, είναι στην 4η θέση και στο +3 από την Αταλάντα με ματς περισσότερο.

Σαφές προβάδισμα στις αποδόσεις της Netbet έχει η Γιουβέντους, καθώς ο άσσος πληρώνει 5.20, η ισοπαλία είναι στο 3.85 και το διπλό στο 1.63

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα



Tags: