Netbet: Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα με πλήθος αγορών (26/11)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Στις 21:45, η Κάλιαρι υποδέχεται την Σαλερνιτάνα για την 14η αγωνιστική της Serie A. Η Netbet, προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Κάλιαρι -Σαλερνιτάνα στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες η Κάλιαρι κατάφερε να σηκώσει κεφάλι και έφερε ”Χ” στο ”Ρέτζιο Εμίλια” κόντρα στην Σασουόλο (2-2) στην Σέριε Α. Δημιούργησε φάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος και έπειτα έριξε ρυθμούς. Το σκορ άνοιξε στο 37΄ με τους γηπεδούχους να προηγούνται και τον Μπαλντέ να ισοφαρίζει στο 40΄. Στο 51΄έγινε το 2-1 από πέναλτι, με τον Ζοάο Πέντρο να μειώνει επίσης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56΄. Είναι μια από τις ομάδες που βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη, έχοντας μόλις επτά πόντους συγκομιδή.

Τρίτη διαδοχική ήττα ήρθε για την Σαλερνιτάνα από την Σαμπντόρια με 0-2 εντός έδρας, στο πρωτάθλημα Ιταλίας. Η ομάδα έχει πια πέντε ήττες στα έξι πρόσφατα ματς της. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με 7 μόλις βαθμούς. Ένα τετράλεπτο ήθελε όλο και όλο για να κριθεί το αποτέλεσμα του ματς, με τον Τάκιο να βάζει αυτογκόλ στο 40΄, και τους φιλοξενούμενους να διευρύνουν το σκορ με τέρμα στο 43΄.

Βλέποντας τις αποδόσεις της Netbet, φαβορί είναι η Κάλιαρι. Αναλυτικά, ο άσος προσφέρεται στο 1.93, το ”Χ” στο 3.55, και το διπλό στο 3.80.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα έξι τα εφτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Κάλιαρι, σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.70 το Goal/Goal)
  • Στους εννιά από τους δέκα πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της Σαλερνιτάνα, μπήκαν τρία ή πιο πολλά γκολ (στο 1.80 το Over 2.5)

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777‍ | Παίξε Υπεύθυνα