Netbet: Άρης – Ατρόμητος με ευρεία γκάμα αγορών (23/02)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Άρης και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και η Netbet διαθέτει την αναμέτρηση με πληθώρα αγορών.

Από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον ΠΑΟΚ έρχεται ο Άρης για το πρωτάθλημα, που έμεινε στη “λευκή ισοπαλία”. Άλλο ένα ματς που οι κίτρινοι δεν ήταν αποτελεσματικοί επιθετικά, παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν προϋποθέσεις για σκοράρισμα. Από το ξεκίνημα του 2022 ο Άρης μετράει μόλις τέσσερα γκολ, απέναντι σε ΑΕΚ (2-1) και Παναιτωλικό (0-2), έχει μείνει χωρίς τέρμα στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Ντεμπούτο για τον Μπούργος στον πάγκο του σήμερα.

Άρης – Ατρόμητος στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης πανηγύρισε ο Ατρόμητος με 2-0 εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Τους τρεις βαθμούς τους είχε επειγόντως ανάγκη, ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει προτελευταίος στην κατάταξη της βαθμολογίας, με 4 πόντους περισσότερους από τον Απόλλωνα Σμύρνης και 1 λιγότερο από τη Λαμία. Έχει επιβεβαιωθεί το No Goal στα 2/3 τελευταία ματς του.

Τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη Netbet έχει ο Άρης, αφού ο άσσος παίζεται στο 1.48, η ισοπαλία προσφέρεται στο 3.75 και στο 5.90 είναι το διπλό. 

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα