* 3η αγωνιστική
* Αήττητη και χωρίς γκολ στο παθητικό της στα 5 τελευταία μεταξύ τους η Μπαράκας, κέρδισε από 1 εντός-εκτός.
* Under 1,5 οι 5 τελευταίες συναντήσεις τους.
ΜΠΑΡΑΚΑΣ ΣΕΝΤΡΑΛ
Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ εκτός έδρας με την Αλντοσίβι.
Έπαιξε για την ισοπαλία και τελικά πήρε έναν βαθμό, τον πρώτο της στο πρωτάθλημα. Γκολ ακόμα δεν έχει καταφέρει να πετύχει, από την άλλη βέβαια έχει δεχτεί μόνο ένα στην πρεμιέρα και μάλιστα από τη Ρίβερ Πλέιτ.
“Σεφτέ” στους βαθμούς στην έδρα της θέλει να κάνει απέναντι στη Ριέστρα που μετράει 0/2 και απέναντί της έχει εξαιρετική παράδοση. Έχει ωστόσο να σκεφτεί και το ματς κυπέλλου που ακολουθεί, κόντρα στη δεύτερης κατηγορίας, Τέμπερλεϊ.
Νέο απόκτημα ο μέσος Γκορδίγιο που έχει περάσει από Σαν Λορένσο και Βέλες μεταξύ άλλων, ακόμα δεν είναι διαθέσιμος και έμεινε εκτός αποστολής.
Στατιστικά
* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, έσπασε μίνι σερί ηττών στο πιο πρόσφατο.
* Under 2,5 τα 7 τελευταία παιχνίδια της, τα 6 με N/G.
ΡΙΕΣΤΡΑ
Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-1 από την Ντεφένσα εντός, από το γκολ του Μπότα στο 29’.
Κακό ξεκίνημα, η ήττα από την Μπόκα με 1-0 εκτός ήταν τιμητικό αποτέλεσμα ίσως, έχασε όμως και το προηγούμενο, με το ίδιο σκορ, κόντρα στην Ντεφένσα, μέσα στο “σπίτι” της. Ανησυχητικό το γεγονός, το “Γκιγέρμο Λάσα” πέρυσι ήταν βασικός λόγος που έκανε σεζόν υπέρβασης, χωρίς την περσινή παρουσία σε αυτό, έχει φέτος μια δύσκολη σεζόν.
Προς το παρόν δίνει το δεύτερο εκτός, απέναντι σε μια Μπαράκας που δεν την κερδίζει με τίποτα τα τελευταία χρόνια, εντός-εκτός. Δυσκολεύει το έργο του κόουτς Μπενίτες και το πρόγραμμα που παραμένει πολύ “μπουκωμένο” στην αρχή, έπεται ματς κυπέλλου με τη δεύτερης κατηγορίας, Μαϊπού.
Στατιστικά
* Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία, ηττήθηκε στα 3 πιο πρόσφατα.
* Under 2,5 τα 8 τελευταία παιχνίδια της, τα 7 με N/G.