Μεγάλη πτώση “διπλού” στην Τουρκία – Στη Serie A Βραζιλίας ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Το Nations League έφτασε στο τέλος του, με τα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα να είναι περιορισμένα και το ενδιαφέρον να στρέφεται στη Λατινική Αμερικη. Ας τσεκάρουμε τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο σήμερα, μαζί με τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από τα παιχνίδια που δεν έχουν διεξαχθεί το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση Μπούρσασπορ – Μπογιαμπάτ, με το “διπλό” να έχει πτώση 35,0%, καθώς άνοιξε στο 10.00 και έχει πέσει στο 6.50.

Στη Χιλή τώρα και την αναμέτρηση Καρταχινές – Αλαχουελένσε, όπου και εδώ πέφτει ο άσσος. Η νίκη των γηπεδούχων εντοπιζόταν αρχικά στο 3.60 και πλέον έχει κατέβει στο 2.80.

Στο Περού τώρα και την αναμέτρηση Καντολάο – Κάρλος Στέιν όπου εδώ ο άσσος είχε ανοίξει σε απόδοση 2.10 και τώρα έχει φτάσει το 1.67.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι Στοιχήματος

Τα παιχνίδια από το πρωτάθλημα Βραζιλίας συγκεντρώνουν σήμερα το ενδιαφέρον. Έχουν πονταριστεί μέχρι στιγμής 18.294€ στο ματς Φορταλέζα – Φλαμένγκο, με το 41,65% να έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Κορίνθιανς – Ατλ. Γκοϊανιένσε και πάλι από τη Serie A Βραζιλίας. Στα 17.874€ ανέρχεται ο τζίρος της και το 62,76% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Περνάμε στην αναμέτρηση Ίντερ Τούρκου – Χάκα, καθώς 14, 201€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Εξ αυτών, το 37,64% έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα παιχνίδια με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 16:02