Μεγάλη πτώση άσων σε Αυστρία, Δανία – Σε Πρέμιερ Λιγκ & Λα Λίγκα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Μπορεί αυτή τη βδομάδα να μην διεξάγονται μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το πρόγραμμα ωστόσο είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με όλα τα πρωταθλήματα να βρίσκονται σε δράση. Πάμε να δούμε τα ματς με τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα, καθώς και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από το Κύπελλο Αυστρίας ξεκινάμε και την αναμέτρηση Φλορισντόρφερ – Λασκ Λινζ. Ο άσσος έχει κατέβει αρκετά, καθώς από το 7.00 έχει καταλήξει πλέον στο 4.75, έχοντας πτώση 32.1%.

Μεταφερόμαστε στο Κύπελλο Δανίας και το παιχνίδι Βάνλοζε – Άαλμποργκ. Η απόδοση νίκης των γηπεδούχων έχει πέσει. Πιο ειδικά, από το 13.00 έχει φτάσει στο 9.00, έχοντας πτώση 30.8%.

Στη Γερμανία τώρα και την αναμέτρηση Λειψία – Αμβούργο, υπάρχει κάθοδος στο “διπλό”. Πιο συγκεκριμένα έχει σημειώσει πτώση από την τιμή 8.00 ως το 6.00.

Τζίροι Στοιχήματος

Από τα ματς που συγκεντρώνουν τον πιο μεγάλο τζίρο σήμερα είναι το Μπράιτον – Νότιγχαμ Φόρεστ. Έχουν στοιχηματιστεί μέχρι στιγμής 305.120€ και το 70,37% εξ αυτών έχει πονταριστεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Σεβίλλη – Βαλένθια. Τα 268.593€ αγγίζει ο τζίρος της, με το 40,68% από αυτά να έχει κατεύθυνση στον άσσο.

Ακόμη ένας αγώνας με υψηλό τζίρο είναι το ματς Κρίσταλ Πάλας – Γουλβς αφού 170.466€ έχουν παιχτεί σε αυτό ως τώρα. Το 41,99% έχει τοποθετηθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε όλα τα ματς με τον μεγαλύτερο τζίρο εδώ!

*Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:06