Μεγάλη παγκόσμια συνεργασία του NBA με τη Sportradar

Ανανεώθηκε:
Μπάσκετ μπάλα καλάθι

Mια αποκλειστική πολυετή συμφωνία υπέγραψε η Sportradar με το NBA. Αυτή περιλαμβάνει και το WNBA, όπως και το NBA G League. Για τα 10 επόμενα χρόνια θα είναι αποκλειστικοί συνεργάτες. Για δύο δηλαδή που απομένουν από την τρέχουσα συμφωνία τους και οχτώ ακόμη.

Δείτε τα σημερινά προγνωστικά NBA

Στόχος είναι να με τις δυνατότητες της εταιρείας να αναπτυχθούν οι δραστηριότητες του ΝΒΑ στις ΗΠΑ αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Παράλληλα, αυξάνοντας τη συμμετοχή των θαυμαστών του.

Η συνεργασία θα ξεκινήσει τη σεζόν 2023 – 2024 του NBA και παρέχει σε αυτό μετοχικό μερίδιο στη Sportradar. Διατηρεί επίσης τη Sportradar ως τον αποκλειστικό πάροχο δεδομένων NBA και NHL παγκοσμίως. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει επίσης διευρυμένα δικαιώματα διανομής για τη χρήση δεδομένων παρακολούθησης παικτών.

Οι προβλέψεις για το 2021 δείχνουν ότι το ΝΒΑ έχει πάνω από 50% περισσότερα κέρδη από ό,τι αναμένεται για το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Με ποσά που αντιστοιχούν σε 112 δισ. € (126,69 $) σε τζίρο στοιχημάτων παγκοσμίως, σε σύγκριση με την προσδοκία των 41,87 δισ. €.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συνέχεια σε μια πετυχημένη συμφωνία

«Είμαστε χαρούμενοι που το NBA επέλεξε την Sportradar ως Επίσημο Συνεργάτη. Μπορεί να υποστηρίξει την παγκόσμια δημοτικότητα και την εκρηκτική ανάπτυξη του παιχνιδιού», δήλωσε ο Κάρστεν Κόερλ, CEO της Sportradar, συνεχίζοντας:

«Το μπάσκετ είναι το μεγαλύτερο άθλημα των ΗΠΑ σε δημοτικότητα. Ως ηγέτης της αγοράς, είμαστε σε θέση με την τεχνογνωσία και τις βιομηχανικές σχέσεις να βοηθήσουμε το NBA να διασκεδάσει τους οπαδούς παγκοσμίως».

Η συμφωνία επεκτείνει τη σχέση μεταξύ της Sportradar και του NBA που ξεκίνησε το 2016, όταν η πρώτη έγινε Επίσημη Πάροχος Στατιστικών σε Πραγματικό Χρόνο του πρωταθλήματος.

Ο Σκοτ Κάουφμαν Ρος, Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Παιχνιδιού & Νέων Επιχειρησιακών Εγχειρημάτων του NBA σχολίασε τα εξής:

«Η Sportradar υπήρξε ένας καταπληκτικός συνεργάτης, όσο το πρωτάθλημα εξερευνά το παγκόσμιο τοπίο αθλητικών στοιχημάτων.

Καθώς η αγορά ωριμάζει, είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Sportradar για να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα και γνώσεις ώστε να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες για τους οπαδούς και να καινοτομήσουμε παγκοσμίως».

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα