*7η αγωνιστική της Κλαουζούρα.
*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.
*Αποτέλεσμα της Απερτούρα: Σάντος Λαγκούνα-Μαζατλάν 0-0.
ΜΑΖΑΤΛΑΝ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Πούμας με σκορ 1-0, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Κόρντοβα στο 90+11’.
Πάλεψε, αλλά εν τέλη υπέκυψε η Μαζατλάν. Σε ένα ματς με αρκετές ευκαιρίες, αλλά λίγα τέρματα, έχασε την ευκαιρία να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, υποκύπτοντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Επιθετικά είχε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά, ενώ από την άλλη, ήταν αρκετά σταθερή στα μετόπισθεν.
Αντίδραση θέλει να βγάλει ύστερα από τις διαδοχικές ήττες των τελευταίων αγωνιστικών και ίσως έχει την ιδανική ευκαιρία για να το εκμεταλλευτεί, αφού φιλοξενεί την ουραγό Σάντος Λαγκούνα. Η αντίπαλός της βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιβάλλει το ρυθμό της, μην επιτρέποντας σε καμία περίπτωση να απειληθεί η εστία της.
Στατιστικά
*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.
*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.
ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα εναντίον της Νεκάξα με σκορ 3-2, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Καμπίντο στο 5’ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Παραδέλα με πέναλτι στο 14’. Το 2-1 πέτυχε ο Λόπεζ στο 31’ και το 2-2 ο ίδιος στο 35’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καμπίντο στο 57’.
Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα η Σάντος Λαγκούνα. Μπήκε νωθρά και έμεινε αρκετά πίσω στο σκορ από νωρίς στο ματς, όμως στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των γηπεδούχων, φέρνοντας το ματς στα ίσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, όμως υπέκυψε για άλλη μια φορά, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ.
Να σταματήσει την κατρακύλα στην οποία βρίσκεται επιθυμεί, αλλά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί. Έξι ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές πλέον (0-0-6), ενώ αν αναλογιστούμε και το κακό τελείωμα της Απερτούρα, μετράει εννέα σερί ήττες. Αν ηττηθεί και σήμερα, τότε θα σπάσει το ρεκόρ περισσότερων συνεχόμενων ηττών στην ιστορία του μεξικανικού ποδοσφαίρου.
Στατιστικά
*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.
*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.
