+25

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 05 / 03 / 2021

Logflex EΠΕ

*21+ Εμπορικό Περιεχόμενο
Συνολική Βαθμολογία: 0.0
Αποδόσεις :
Live Betting :
Εξυπηρέτηση :
Πληρωμές/Αναλήψεις :
Προσφορές* :
Ειδικά στοιχήματα :
· Ενημερώθηκε στις 26-01-2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

 • 1
  Καντε κλικ σε ενα απο τα διαφημιστικά της Logflex EΠΕ που βρίσκονται στο site μας ή κάντε κλικ εδώ ΕΓΓΡΑΦΗ
 • 2
  Πατήστε στο κόκκινο κουμπί "Εγγραφή" και συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής
 • 3
  Μόλις ανοίξετε το λογαριασμό πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κατάθεση

Logflex EΠΕ: Μάθετε περισσότερα

Η Logflex EΠΕ αποτελεί την εταιρία κάτω από την άδεια της οποίας λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα η Novibet. Η Novibet είναι ένα πλήρες αδειοδοτημένο διαδικτυακό site Αθλητικού στοιχήματος. Ο στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες μία εύκολη σε χρήση πλατφόρμα, αξιόπιστο και άμεσο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και καλές αποδόσεις, όλα αυτά σε ένα ασφαλές […]

Τρόποι κατάθεσης

Τρόποι ανάληψης

Η Logflex EΠΕ αποτελεί την εταιρία κάτω από την άδεια της οποίας λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα η Novibet.

Η Novibet είναι ένα πλήρες αδειοδοτημένο διαδικτυακό site Αθλητικού στοιχήματος. Ο στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες μία εύκολη σε χρήση πλατφόρμα, αξιόπιστο και άμεσο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και καλές αποδόσεις, όλα αυτά σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον. Λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα. Επίσης είναι αδειοδοτημένη από το Gambling Commission του Isle Of Man και χρησιμοποιεί τα πιο σύχρονα μέσα για την ασφάλεια και προστασία των δεδομένων σας.

Άδεια από το Isle Of Man

Η NOVIBET είναι αδειοδοτημένη από το Gambling Commission του Isle Of Man και είναι υποχρεωμένη να διατηρεί όλα τα χρήματα που υπάρχουν στους λογαριασμούς των πελατών σε ξεχωριστό τραπεζικό λογαριασμό που ελέγχεται από το Gambling Commission. Επίσης όλες οι αδειοδοτημένες ιστοσελίδες είναι υποχρεωμένες να έχουν τεστάρει το λογισμικό τους από ανεξάρτητο ελεγκτή. Έτσι το παιχνίδι στη NOVIBET δεν είναι μόνο ευχάριστο, αλλά αξιόπιστο και ασφαλές!

Ελεγμένο λογισμικό από την TST

Το λογισμικό της έχει ελεγχθεί από την Technical Systems Testing, ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και ανεξάρτητο ελεγκτικό όργανο το οποίο ειδικεύεται στο διαδικτυακό χώρο.

Thawte SSL certificate

Χρησιμοποιεί το SSL certificate της Thawte, από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της για να κωδικοποιεί τα δεδομένα που εσείς στέλνετε και να εξασφαλίζει την ασφάλεια και προστασία των προσωπικών στοιχείων.

Μέλος της IBAS

Η Novibet είναι μέλος της κορυφαίου οργανισμού διατησίας αναμεσα σε Online εταρίες και παίκτες, την IBAS. Η ΙΒΑS αποτελείται από μία επιτροπή κριτών – ειδικών και που κατέχουν την απαραίτητη εμπειρία και κατανόηση για να παράσχουν έγκυρη διαιτησία.Σε περίπτωση που δημιουργηθεί ένα θέμα ανάμεσα σε ένα παίκτη και στην ιστοσελίδα και αφού έχουν εξαντληθεί όλοι τρόποι απευθείας επίλυσης, μπορεί να απευθυνθεί στην IBAS την απόφαση της οποιας είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Συμβαδίζει απόλυτα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Υπεύθυνο Στοίχημα

Η NOVIBET θεωρεί υποχρέωσή της να εισάγει μεθόδους για υπεύθυνο στοιχηματισμό καθώς και να ενημερώνει τους χρήστες του σχετικά με τα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το στοίχημα.

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια ιστοσελίδα ή λεπτομέρειες για τον τρέχοντα διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:

 • μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
 • με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
 • με e-mail στο support@betarades.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις στοιχηματικές με κλικ στα διαφημιστικά Banner του σάιτ μας! Έτσι, κερδίζετε τα οφέλη που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα, εφόσον προκύψει.

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

 • Mobile/Tablet Έκδοση Ναι
 • Έχει Application Οχι

Εξυπηρέτηση πελατών

 • Live Chat Ναι

Αγορές & Υπηρεσίες

Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη